Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Három műszakos munkarend...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három műszakos munkarend mellett párkapcsolat, család?

Figyelt kérdés
Mennyire megoldható? Párom ilyen munkát vállalt, és sokan ijesztgetnek, de én úgy számoltam, hogy ha 8-4-ig van, akkor ugyanúgy lesz, mint én, ha éjszakás, akkor alszik, amíg én dolgozom, és miénk az egész délután, így csak az lehet húzósabb, amikor mondjuk délutános, mert azon a héten talán kevesebbet lesz velünk. Viszont a másik két esetben szerintem nem jelenthet gondot.
2022. jan. 29. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen család van, nem a legjobb, de ez van (mi is így élünk). Mikor kicsi voltam rendesen furcsa volt, hogy csak az én szüleim dolgoznak 8-16-17ig, a többieké össze-vissza
2022. jan. 29. 20:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenhol a főnök kaszál a legtöbbet, csak egy normális munkahelyen megbecsülik az alkalmazottakat. A vendéglátóipar egy lepratelep, már felvesznek papír nélkül is pincérnek. Rohangálnak össze-vissza, a pincérnők meg ki vannak téve vendégek hülyeségeinek is, mivel a pincérnőt rendszeresen fel akarják szedni. A mosogatók is rosszul járnak, ők be sincsenek jelentve.

2022. jan. 29. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!