Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a benyomásod egy ilyen nőről?
Adott egy átlagosan szép, fiatal nő, aki ismeri a hibáit, de tudja magáról, hogy összességében jó nő, és a pasik többségének tetszik, ezért úgy viselkedik, mintha bárkit megkaphatna.
Adott egy pasi, akinek ez a nő külsőre egyáltalán nem jön be. A pasi helyében mi lenne a benyomásod a nőről? Gondolhatsz konkrét személyre is, ha az segíti a válaszadást.
Kort és nemet is írjatok.
Ja, hogy úgy is viselkedik…
Hát… 2 vodka után akár.
Same as #5.
Ha nem tetszik külsőre, viselkedhet bàrhogy,max nevetséges lesz a szememben.
Nőként tisztában vagyok vele, hogy a "jópasiság" nem ott kezdődik, hogy nekem tetszik valaki. Pl. valószínűleg velem együtt mindenki egyetértene azzal, hogy ezek a Jason Momoa féle sztárok jó pasik, én személy szerint mégis mindig rosszul voltam az ilyen nagydarab, viking állatoktól.
Szóval nem feltétlenül lesz valaki nevetséges attól, hogy van önbizalma még akkor sem, ha nekem nem tetszik, mert nem én vagyok az ízlés etalonja.
Feltételezem, egy férfi is gondolkodhat ugyanígy.
Nőként írom, fordított helyzetben, ilyenkor csak akkor tud megtetszeni a pasi ha van egy egy olyan pasis dolog a kinézetében ami miatt már lenne gusztusom hozzá.
De össtességében az ilyen helyzetben általában tetőtől talpig taszító szokott lenni számomra a pasi. Fiatal koromban nem értettem hogy az ilyennek semmi önkritikája nincs, most már érettebb fejjel elfogadom hogy ő így boldog a bőrében, lehet hogy másoknak így tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!