Nektek mi sugárzik erről a nőről? Mit gondoltok róla? Mi az első benyomásotok?
(azért kérdezem, mert kíváncsi vagyok hogy másoknak milyennek tűnik ez a nő. Nekem van egy konkrét elképzelésem, és én is hasonlóvá szeretnék válni. Viszont amikor a barátomnak megmutattam a képet, fogta a fejét, és mondta hogy ne legyek ilyen. Kíváncsi vagyok nektek mi sugárzik erről a nőről)
TIPP: Hallgass a barátodra jobb ízlése van mint neked!
A belinkelt képen nekem egy eléggé unszinpatikus HP -nak tűnik
Boldognak és elégedettnek tűnik. Oké, hogy divat a modelleket lehúzni, de rá egyáltalán nem igazak ezek az általánosítások. Amikor láttam képeken vagy videókon a hírekben, mindig ragyogott olyan szinten, ami kevés nőről mondható el.
Akik azt hozzák fel, hogy egyszerű arcot vág, azok ugye tudják, hogy ezt a feladatot adják neki és azért csinálja?
Nekem a vadság, az elfojtott szexualitás sugárzik a fiatalabb képein.
Amik a gyerekkel készültek azokon már egy teljesen más nő van. Érett és boldog.
Amúgy nem tudom, töltötték-e a száját, de amelyik képen úgy néz ki mintha megcsinált szája lenne azok szörnyűek.
Ne egyvalakihez akarj hasonlitani, hanem azt a tulajdonságot, amit szeretnél több nőn is nézdd meg. Lehet, nem ő lesz a legjobb példa.
Ami pedig a kisugárzást illeti az főleg a szemekben és a viselkedésben, a mozdulatokban, a fejtartásokban van és nem (csak, vagy nem elsősorban) a szép pofin. Az is tanulható. Tánc, mozgáskultúra segitségével.
Kár, hogy nem irtad le mi is az, amiben hasonlitani szeretnél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!