Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért keresett meg ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresett meg ezek után az exem ?

Figyelt kérdés
Kb 3 hónapja nem beszéltünk abszolút egy szót sem . Röviden : 2.5 évig voltunk együtt van egy közös kisfiunk. 1 éve elhagyott minket , a kicsi most 2 éves . Kb 2 hónapja abszolút nem beszéltünk . Mivel novemberben megházasodott , megszakította velünk a kapcsolatot. Számot cserélt , mindenhol letiltott. A kicsinek holnap lesz a szülinapja. Azt tudni kell hogy eddig nagyon feltette az új számát hogy még véletlenül se tudjam meg... A felesége egy harpia. A szomszédja mesélte hogy folyamatosan megy közöttük a vita . Boldogtalan a házasságuk. Na szóval, ne felhívott de nem hallottam meg. Rá fél órára írtam WhatsAppon hogy mit szeretne. Azt írta hogy a gyereknek szeretett volna boldog születésnapot kívánni. Egy csomó üzenetet küldte.. arra csak annyit válaszolt,hogy bocsi már nem tudok többet írni, nem akarok bajba kerülni. Sajnos nem hagytam annyiban és még 10000 üzenetet küldtem , amire ő letiltott. Vajon tényleg a kicsinek akart valamit mondani vagy azért keresett meg mert otthon szar a helyzet és hianyzok neki ?
2022. jan. 26. 21:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem szeretne latni a gyerekünket. Azota ismet szamot valtott. Nem erem el sehol. Mindent törölt. ( Facebook stb )

Nem foglalkozik velünk

2022. febr. 21. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!