Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha a párotok adna nektek havonta x összeget, hogy ne menjetek el dolgozni, hanem inkább együtt legyetek? (Pl. elmentek kirándulni, megnézni egy várost, strand, stb. egyszerű programok)?

Figyelt kérdés

Jól keresek, van heti 3 szabadnapom, és 0 barátom (sose jött be ez a barátkozós dolog). Összejöttem egy lánnyal, minden szuper, egyetlen probléma, hogy dolgozik (heti 5x8 órát), és nettó 180-at keres...

Nekem ez úgy jön le, hogy napi kb. 14 ezret keres, miközben én otthon unatkozom, pedig úgy elmennék megnézni pár száz várost, kirándulóhelyet, ilyesmit (viszonylag olcsó, abszolút elérhető programokra gondolok), de így idő hiányában lehetetlen.

Szóval mondtam, hogy odaadom neki ezt a havi 180-at, és heti 3 napot menjünk valahová (amit abszolút én fizetek), erre kicsit megsértődött, hogy lenézem a munkáját és meg akarom vásárolni... Ti hogy reagálnátok?

Én 30 Ő 27

2022. jan. 26. 19:57
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

"Menj ki a sarokra, kérdező, szedj fel egy nőt onnan, az teljes mértékben ki fogja szolgálni minden igényedet és jogosan is fizetel majd neki."

Szex megvan otthon, és a sarkon 14 ezerért nem kapnék teljes napi programot... Ha meg nem a szexet nézzük, kevesebbért felvehetnék egy asszisztenst/titkárnőt, egy korombeli kalandvágyó kiscsajt, akinek önéletrajzban a kirándulás a hobbija, szerintem a barátnőm meg is ölne, ha heti 3 napot a titkárnőmmel kirándulgatnék... de legalább van mivel érvelnem, kösz a tippet :)

2022. jan. 26. 20:49
 22/44 A kérdező kommentje:

Hétvége kicsit nyűgös, mert 1 napot a szüleinknél vagyunk külön-külön.

Hétköznap 1 napot még ellennék itthon, de 3 az már sok...

És a barátnőm 180-at keres, tehát ennyiről beszélünk (érettségivel hivatali közalkalmazott), ha legalább fél milliót keresne, megérteném hogy nem akar felmondani, de így...

2022. jan. 26. 20:55
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam el a válaszokat, szóval lehet írták már. Ha fizet mellé tb-t, és köt egy nyugdíjbiztosítást, egy életbiztosítást, meg egy olyat, amibe minden hónapban félrerak mondjuk a fizetésemmel megegyező összeget, amit megkapok ha szakítanánk, akkor oké.

Mert ugye az ember nem kizárólag azért dolgozik, hogy a jelenben legyen pénze. Így lesz ellátás, nyugdíj, és ha évekig lukak vannak az önéletrajzban, akkor az nem mutat jól, tehát a szakmámban egész életre hátráltat. Emiatt kéne a havonta félrerakott pénz. Kompenzációnak. Plusz azt sem akarom, hogy meghal, aztán én ott állok csupasz seggel, semmi szakmai tapasztalattal.

2022. jan. 26. 21:00
 24/44 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom agyon van plasztikázva. Azokat szokták eltartani. Inkább az alkalazottaidnak fizess többet, azok megérdemelnék.
2022. jan. 26. 21:11
 25/44 anonim ***** válasza:
89%

Háát...

Amíg meg nem találtam a nekem megfelelő szakmát nagyon rosszul kerestem és gürcöltem. De akkor is furán hangzott volna ez az ajánlat.

Így vissza gondolva, ha fizeted a tb-met és spórolhatok. No meg elmehetek suliba, tanfolyamra...Később, ja akarok, részmunkaidőbe dolgozni. Úgy én elfogadnám az ajánlatodat.

Szerintem pár év alatt megunnánk hogy sülve-főve együtt vagyunk. Akkor vissza mennék rendesen dolgozni.

Tévedés ne essék! Szeretem a munkám. De régi álmom egy hagyományos családmodell, ahol anyu vezeti a háztartást, apu dolgozik. Mindezt úgy, hogy egyikük sincs túlhajtva. Tehát lenne idő kirándulni, világot látni.

2022. jan. 26. 21:35
 26/44 anonim ***** válasza:
92%

"Mi ez a lyuk az önéletrajzában?"

"A pasikámmal mentem a állatkertbe, mer' egyedül uncsikázott."

2022. jan. 26. 22:21
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

"Összejöttem egy lánnyal, minden szuper, egyetlen probléma, hogy dolgozik."

Most komolyan, honnan van ennyi aberrált?

2022. jan. 26. 22:24
 28/44 anonim ***** válasza:
94%
Abban az esetben elfogadnám, ha hozzá tudnál adni TB-t, bejelentett munkaviszonyt, és szakítás esetén is kiváló referenciát esetleges jövőbeni munkahelyeknek.
2022. jan. 26. 23:00
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Ugyanannyi nettó, mint amennyit most keresek. Bejelentett állással (vállalkozó vagy, ugye), referenciával, ha kell, és a teljes bérre bejelentve teljesen legálisan. Vagyis normál módon foglalkoztatnál, csak nem kell dolgoznom :)

És még ekkor sem mennék bele, mert olyan szakmám van, amiben folyamatosan kell tanulni, foglalkozni vele, különben lemaradsz.

2022. jan. 26. 23:07
 30/44 Inike válasza:
100%

"Értem" a kérdésed és remélem jóindulattal akartad, hogy a párod ne dolgozzon. Azonban az önérzetének igenis fontos, hogy ő maga is értékes, kereső, önálló egyén legyen. Igen, keveset keres,de rajta kívül sajnos nagyon sokan mások is.. ez valószínűleg nem az ő hibája. De!

Ha értékeled valamire őt és nem csak egy kiszolgáltatott kirakati babát akarsz magad mellé, miért nem azzal próbálkozol nála, hogy hagyjon fel a munkájával és álmodjon magának valamit, egy vállalkozást, amit szeretne te pedig támogatnád a megvalósításban. Ez máris másképp hangzik és így már máshogy is beoszthatná az idejét. Ne becsüld alá, ha szereted!

2022. jan. 26. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!