Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha a párotok adna nektek havonta x összeget, hogy ne menjetek el dolgozni, hanem inkább együtt legyetek? (Pl. elmentek kirándulni, megnézni egy várost, strand, stb. egyszerű programok)?
Jól keresek, van heti 3 szabadnapom, és 0 barátom (sose jött be ez a barátkozós dolog). Összejöttem egy lánnyal, minden szuper, egyetlen probléma, hogy dolgozik (heti 5x8 órát), és nettó 180-at keres...
Nekem ez úgy jön le, hogy napi kb. 14 ezret keres, miközben én otthon unatkozom, pedig úgy elmennék megnézni pár száz várost, kirándulóhelyet, ilyesmit (viszonylag olcsó, abszolút elérhető programokra gondolok), de így idő hiányában lehetetlen.
Szóval mondtam, hogy odaadom neki ezt a havi 180-at, és heti 3 napot menjünk valahová (amit abszolút én fizetek), erre kicsit megsértődött, hogy lenézem a munkáját és meg akarom vásárolni... Ti hogy reagálnátok?
Én 30 Ő 27
"kénytelen veled maradni, ha már szíve szerint rég kitett volna a p1csába"
Ez tényleg kiszolgáltatott helyzet lenne? Nettó 180 ezret keres, és munkaerőhiány van :) Remekül elvagyunk, de ok, tegyük fel, ha szakítanánk, ennyiért másnap talál munkát... Ha egy csaj ezt valamiféle rabszolgaságnak fogja fel, ott azért pszichés bajok vannak.
Amúgy nem vagyok egy vadállat, csak 8 évig tartott felépíteni a cégem, és ezalatt nem sok szabadidőm volt... most hátradőlve lenne mit bepótolni.
"Amúgy nem is értem, neked van 3 szabadnapod, neki 2" Huh, matekból buktál, vagy ez hogy jött ki? :D A hétvégét eleve nem számoltam...
"100-ból 85 nő belemenne, de előtte kell adnod gyűrűt." Őszintén? Miért ne! A házam, szülői ház, cégem házasság előtti vagyontárgynak számít, az válásnál is marad.
Csak az idő és a hercehurca lenne az akadály.
"Ha egy csaj ezt valamiféle rabszolgaságnak fogja fel, ott azért pszichés bajok vannak."
Szerintem meg veled vannak pszichés gondok.
"100-ból 85 nő belemenne"
Biztos, hogy nem. Csak az olyanok, akiknek nem sok végzettsége van és keveset keres, és azok közül sem mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!