Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek egy "idegen" fiú felé?
Tudom, hogy már 80x láttátok ezt a kérdést.. szóval. Egy ideje tetszik egy srác és szerintem én is tetszek neki. sokszor vettem már észre, hogy figyel. Reggelente egy busszal járunk és a sulim környékén is láttam már. Amikor megyünk a sulihoz mindig megáll ő is a haverjaival egy boltnál meg én is a barátnőmmel. akkor is szoktunk "szemezni". Utána ők is más úton mennek meg mi is. Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan közeledjek hozzá? előre is köszii^^ (:
15/L
Vegyél fel egy terepszínű együttest,álcagúnyát,fesd ki az arcod,hogy ne csillogjon a bőröd.Ha ez megvan akkor feküdj bele egy árokba,majd ha meglátod a srácot akkor vesd rá magad és vidd a földre.De várd meg amíg hátat fordít neked!:)
viccen kívül,a legjobb ha nyíltan odamész és kész.nem kell túlbonyolítani.
Egy egyszerű kis ismerkedésre van szükség. Ha nyílt terepen mennél oda hozzá, azt felejtsd el, nem hatásos. A lényeg, hogy induljon be a beszélgetés.
Pl. előtte sétálsz és elejtesz valami nem fontos dolgot. Lényeg, hogy a tied, ő felveszi, blablabla, aztán már tök másról beszéltek. Ilyeneken gondolkozz.
19:48 köszi (:
19:51 jogos.. :D majd meglátom. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!