Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másoknak semmi problémájuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknak semmi problémájuk nincs az életben?

Figyelt kérdés
A Facebookon csak ezt látom: eljegyzés, házasság, gyerekek. Nos nekem ezekből még egyik sincs meg, pedig már 29 éves vagyok, és tele vagyok különböző problémákkal is. Másnak meg ahogy látom, csak annyi a baja, hogy gyereket szüljön, míg én meg beteg is vagyok.
2022. jan. 25. 20:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"Nyilvánvalóan f.szság lenne a beteg nagypapáról posztolni, de még egyszer: ilyet senki nem mondott."

Az a téma, hogy a jó dolgokról miért posztolnak az emberek, a rosszakról meg miért nem. Ezt írtam le, hogy miért.

"A téma az, hogy az emeberek általában jobbnak mutatják be az életüket, mint amilyen és ezzel keltenek egymásban feszültséget."

Ez ugyanaz, mint amit egy mondattal korábban írtál.

"Jobbnak mutatják be" = a jót posztolják, a rosszat nem.

Szerintem ebben semmi vetítés nincs, teljesen normális, hogy a problémáit nem teregeti ki az ember. Eleve az emberek egy része szrik a problémáidra, a másik része még örül is neki.

"miért kell nyilvánosan enyelegni"

Nem kell. De nem is tilos annak, aki ezt szeretné tenni.

Ehhez nem kell facebook, ha az ember összefut pl. egy 10 éve nem látott volt osztálytársával a városban, a "mi újság veled?" kérdésre általában akkor is a pozitív dolgokat kezdi sorolni, pl. megnősültem, született gyerekem, nyertem a lottón, stb. Persze vannak, akik ilyenkor elkezdenek keseregni, sokan nem is szeretik az ilyen emberek társaságát.

2022. jan. 26. 11:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!