Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akiknek fontos, hogy egy pasinak legyen autója, az mi okból van?
Egyszerűen azért,mert az menő (és ha ezért,akkor ki előtt akarnak vele menőzni?a barátnőik előtt?),vagy menni akarnak vele valahova (és ha ezért,akkor hova?)
(A kérdés fiatal lányokra vonatkozik,nem felnőtt nőkre)
Légyszi normális válaszok jöjjenek,és főleg olyanoktól,akik tényleg ismerik ezt a társadalmi réteget vagy személyesen,vagy biztos forrásból!
És esetleg mégegy kérdés: ilyen körökben mi számít menő autónak?
Látogatsd meg pl - csak, hogy ne annyira lepukkant gettót mondjak - a Hawanna lakótelepet a 18. kerületben. Vagy, hogy mondjak még kellemesebb környéket, rákoskeresztúri panelt a 17.-ben. Vagy az újpalotai panelt. 4-5 emeletes panelokban 15-20 család lakik és 4-5 autó tartozik a házakhoz, este, mikor a "csak munka miatt ott parkoló és BKV-ra átszálló" vándormunkások hazamennek panganak a parkolók.
Ez a magyar átlag sajnos, nem az, ahol mindenkinek van autója.
Én is átlagos családból vagyok,nekünk sincs kocsink,és igencsak furcsállni szokták az emberek...Amikor meg még mikrónk se volt,úgy néztek ránk,mintha az űrből jöttünk volna. :D Attól függetlenül,hogy nekünk sincs,én azzal értek egyet,hogy alap dolognak számít az autó a középosztálybeli családoknál.
Mivel nincs kocsink,én gyakran utazok busszal (nem helyi járatról beszélek),éshát abból simán le lehet szűrni,hogy ez igaz.Buszon szinte csak suliból hazajárkáló fiatalok utaznak,nyugdíjasok,mert nekik ingyen van,meg egy-két roma vagy szemmel láthatóan nagyon szegény család...De középosztálybeli családot buszra felszállni szökőévbe 1x ha látok...Azoknak autója van!!
Nincsenek garázsok... De nem is magyarázok, ez baromi egyszerű statisztika. 10 millió lakosra jut 3 millió autó, amiből egy tetemes szám céges, állami, épp egy telepen áll mert lefoglalta a bank, stb.
És mivel sok családnak több autója van tisztán látszik, hogy rengetegnek egyáltalán nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!