Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lányok, akiknek fontos, hogy egy pasinak legyen autója, az mi okból van?
Egyszerűen azért,mert az menő (és ha ezért,akkor ki előtt akarnak vele menőzni?a barátnőik előtt?),vagy menni akarnak vele valahova (és ha ezért,akkor hova?)
(A kérdés fiatal lányokra vonatkozik,nem felnőtt nőkre)
Légyszi normális válaszok jöjjenek,és főleg olyanoktól,akik tényleg ismerik ezt a társadalmi réteget vagy személyesen,vagy biztos forrásból!
És esetleg mégegy kérdés: ilyen körökben mi számít menő autónak?
Fogadjujnk h nincsennek is ilyenek?
19/F
Nem állítasz valótlan dolgokat. Tényleg vannak olyan csajok, akik buknak a kocsikra, és most nem a ribancokra gondolok, mert ügye azok is vannak.
Exem például ahhoz volt hozzászokva, hogy mindig 10 évvel idősebbekkel járt, akik fuvarozták, ajándékoztak neki, nyalták a seggét. Szóval a kérdésedre válaszolva, szerintem sztereotíp ribi vagy nagyon könnyen szokja a kényelmet egy ilyen autó függő csaj.
Egyszerű. Azért fontos nálam is például, hogy legyen a páromnak autója, mert így sok helyre el tudunk jutni, nem kell buszozni, nem vagyunk időhöz kötve.
Nem azt mondom, hogy saját autója legyen, de legalább kérhesse el a szüleiét, főleg ha másik városban lakik mint én. Így nem kell buszoznia sem, ha látni akar:)
Én leszarom a srác anyagi helyzetét, már bocs (nem tom, melyik írta). Ne legyen hontalan, legyen ápolt, igényes.
De nem várok el extrákat, hogy legyen jacuzzi, meg bmw, meg tudja a tököm... meg furikázzon moziba.
Ha kell, vonatra ülünk mindketten, hogy találkozzunk.
Amúgy a kérdésre válaszolva: nekem az egyik gimis barátnőm jött össze egy pénzes palival, akinek természetesen kocsija is volt, amivel tudta cipelni az illető lányt mindenhova. Egyértelműen a kényelem, a pénz miatt volt vele. Amúgy undorodott a pasitól, amikor szóba került a nemi életük, mindig úgy tett, mint aki öklendezik, úgy mesélte el, hogy mennyire rossz, összeszorítja a fogát...
Hát vannak, akik mindenre képesek a pénzért, és inkább boldogtalanul élnek egy kapcsolatban.
Nem kell nekem esni, nem mondtam, hogy minden csaj, aki autós sráccal van, ilyen. Csak elmeséltem, hogy ilyenek is vannak.
20L
"Én leszarom a srác anyagi helyzetét, már bocs (nem tom, melyik írta)."
Háát, ha neked is szóvá tenné ha vennél valamit, hogy nem kéne ilyenekre pazarolni a pénzed, meg ha egy idő után MINDENT csak te fizetnél, de a szegény barátod azért füstölne a cigivel mint a gyárkémény, szerintem te sem szarnád le. Vannak olyan nők akik a pénz miatt vannak egy férfival, de ott már nem a kocsi a mérvadó. Autója ugyanis az átlagos anyagi helyzetű embereknek is van.
"Autója ugyanis az átlagos anyagi helyzetű embereknek is van."
Hogy te mennyire el vagy tévedve....
2010-ben kb 3.000.000 személygépkocsi volt forgalomban.
Ebből pár százezer céges autó illetve állami.
A tehetős családokban 2-3 autó is van.
A bankok százezres nagyságrendben vettek vissza autókat az elmúlt 1 évben a fizetésképtelen hitelesektől.
Tehát optimista becslés szerint a magyar családok felének nincs autója, se céges, se magán, se semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!