Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lèteznek 35 èv feletti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lèteznek 35 èv feletti, jókèpű fèrfiak Magyarországon?

Figyelt kérdés
2022. jan. 22. 12:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
a "jóképűség" nem az életkortól függ
2022. jan. 22. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
11. Attól is. Sokan vannak, akik fiatal korukban jól néznek ki, de felnőttként egyszerűn szar életmódot élnek és emiatt sokkal rosszabbul néznek ki már 35 éves korukra is, mint kinézhetnének. Aztán ahogy idősödnek meg persze egyre nyílik az olló, vagyis egyre jobban pukkannak le. Nem kell ezekhez nagy ész, előttem is írták már. Cigi, pia, rossz ételek evése, kialvatlanság, sportolás hiánya és mindezek évtizedeken át. Hidd el ezek meglátszanak és elég fontos a meglétük/nem létük.
2022. jan. 22. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:

12 nyilván ha valaki szétdrogozza az agyát, vagy 3 műszakozik a gyárban, az leharcolt lesz idővel

ugyanígy egy 20 évesen még szürke kisegér is elmehet gyúrni, öltözhet stílusosan, fizethet fodrászt borbélyt akármit és nézhet ki jól 35 évesen

arra értettem, hogy vannak jópasik a 20-as, 30-es, 40-es korosztályban is, meg bőven van igénytelen ugyanígy

2022. jan. 22. 14:33
 14/16 anonim ***** válasza:

13. Persze, csak szerintem nem kell szélsőségekben sem gondolkozni, nem csak a 3 műszakozástól, vagy kemény drogos életmódtól lehet valaki leharcolt. Ha valaki főleg zsíros, cukros ételeket eszik, vagy nem sportol, vagy cigizik, vagy minden hétvégén szeret berúgni és szinte naponta iszogatni is, akkor is már ez meglátszik rajta 35 éves korára (és ezek közül elég csak 1-et így csinálni, nem azt mondom mindet, bár nyilván sokan egynél több rosszban is benne vannak).

Azt is értem, hogy vannak jó pasik (és csajok) minden korosztályban, de arányaiban egyre kevesebb a korosztályon belül is, mert fiatalon sokan még úgy szépek, hogy nem tesznek érte semmit, csak egyszerűen nem volt még idejük elrontani magukat az életmódjukkal. 20 vagy 25 évesen még nem annyira látszik rajtad az egészségtelen életmód, mint 35 évesen kétszer annyi idővel később. A 20 évesek közt a szemét zabálók, a cigizők, piások között is több a jól kinéző ember, mert még nem volt idejük tönkretenni a külsejüket ezzel. 35 éves korukra azért ez már a legtöbbüknek összejön.

2022. jan. 22. 14:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem léteznek
2022. jan. 22. 15:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja. Szép vagyok mint egy új traktor:D Laci39
2022. jan. 23. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!