Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nőként hogyan utasítsak el egy másik férfit?
Egyetemi gyakorlatot csinálok, a gyakorlati helyemen megismerkedtem egy ott dolgozó férfival. Nem mondom, hogy "nyomulni" kezdett, de egyértelműen a tudomásomra hozta, hogy tetszem neki. Én pedig egyértelműen megmondtam neki, hogy barátom van és rajta kívül nem kívánok más férfiakkal közelebbi kapcsolatba kerülni. Ő még ezután is többször bókolt nekem és elhívott egy programra is (nem randira, a barátomat is szívesen látta volna). Alapvetően nincs semmi bajom az illetővel, emberileg/kollégaként kedvelem, de mint már írtam, az "ismerkedés" nálam abszolút nem játszik, legfeljebb barátok lehetnénk.
Szóval inkább férfiaktól kérdezem, hogy ha az illető megint túllépné a baráti kapcsolat határait, akkor hogyan utasítsam el úgy, hogy ne legyen bántó, de azért komolyan is lehessen venni?
"Ő még ezután is többször bókolt nekem és elhívott egy programra is (nem randira, a barátomat is szívesen látta volna)"
"ha az illető megint túllépné a baráti kapcsolat határait"
??
Nem lépte át a baráti kapcsolat határait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!