Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem bírom az értetlenségét,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem bírom az értetlenségét, ezért azt hiszi átverem, mit mondjak?

Figyelt kérdés

Nem egyszer megesnek.olyan párbeszédek vele, hogy kiszaladnék tőle a vilagbol is, annyira irritál.

Pl.ő x krt-n lakik, egy dohánybolttal szemben.

Egyszer hívtam, hogy szia, megyek feléd a dohányboltba, van kedved leszaladni, kávézni vagy bármi?

Erre visszaír hogy "igen, hova?"

(Itt még türelmes voltam és)visszakérdeztem, hogy szerinted ha az x krt-ra megyek a dohánybolthoz feléd, akkor szerinted hova???

Találkoztunk elvoltunk.

Erre következőleg:

Kérdezem van kedved átmenni plázázni velem x helyre?

Igen. Hol vagy, felveszlek.

Most épp ebben az y plázában vagyok. (Kis pláza, egyetlen parkolóval)

Kérdezi, jo lesz, ha odamegyek akkor, es ott felveszlek?

Válaszolok, igen jo itt is.

Erre ramküld egy kérdőjelet, hogy akkor hova.

Ezen eldurrant az agyam. Valamiért gyenge pontom az értetlenség, de nagyon.

Nem irtam vissza és lesz.rtam egész nap.

Aztán erre másik nap kerdezem eljon velem ide oda kb 10 perc mulva ráérek.

Azt mondta neki kell 15 perc. Megbeszeltuk a helyet, rendben.

Csak kozben ahogy odaértem engem hívtak telon hogy hol vagyok, es azonnal jött aki hívott mert halálfontos.

Ezt jeleztem neki, hogy itt vagyok de mégsem tudok menni mert kozbejott vmi, erre letiltott. (De fel tudom vele venni a kapcsolatot)

Es egy mérnökről irtam. Azaz van agya, nem hulye, milliokat keres, de értetlenkedik..

2022. jan. 20. 10:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ezeket teljesen targyilagosan jelentem ki.
2022. jan. 20. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Számomra elég lekezelő a stílusod, nem csodálom, hogy letiltott.
2022. jan. 20. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!