Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki a nagy cicikre bukik de nem adatik meg?
Tudom h a páromnak tetszenek a nagy mellek. Nekem picike van sajnos.A-s méret! Ha pl. telefonjat görgeti és valaki posztol csöcsös csajról képet azon elidőz! Vagy látom a strandon is megnézi akinek kibuggyan a melle! Mikor szóba jött akkor is mondta rám, hogy lehetne nagyobb nem bánná! Volt már h kicikizett h mekkorának tűnik ebbe a melltartóba aztán a felébe sincs cici! A mellszex is vágya azt se tudja velem megélni...
Az ilyen típusú pasitól mit várhatok szerintetek? Ha lesz alkalma megcsalna egy bögyössel?
hát túl sok jót nem várhatsz ilyen stílussal.
de amúgy nem értem, ha neki a nagyobb mellek jönnek be, miért nem nagyobb mellű nőkkel ismerkedett?
"Egyébként mell szexet lehet A kosárral is csinálni"
öö... nem éppen. "A" kosárméret esetén nincs elég anyag, amit összegyűjts középre
Vár, ne szaladj ennyire előre kérdező! Az van, hogy egy normális értékrenddel és önbizalommal megáldott nő nem jön össze egy ilyen bunkó paraszttal. Tehát itt nem a lovagoddal van baj, hanem veled. Ne őt okold, hanem magadat. Ugye otthon is hasonló volt a férfi minta? Érthető az életed alakulása.
Törd magad hogy kielégítsd minden vágyát, már most is a szolgája vagy. Sosem lesz normális életed már most borítékolom. Proli a prolival. A proli meg nem az anyagiakra vonatkozik jelen esetben.
"mondta rám, hogy lehetne nagyobb nem bánná! Volt már h kicikizett h mekkorának tűnik ebbe a melltartóba aztán a felébe sincs cici"
Dobd, az ilyen egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!