Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéri ezt tőlem a srác?
Összeakarunk jönni egy sráccal, és le akarunk feküdni egymással.
Találkoztunk már személyesen nem is egyszer.
Viszont állandóan azt kéri tőlem, hogy készítsek szelfit az intim testrészemről. Van egy olyan gyanúm, addig nem akar velem szexelni.
Szerintetek létezik hogy annak ellenére, hogy ismerjük egymást és láttuk egymást élőben is, ezek alapján bejövünk egymásnak, mégis mielőtt az együttlétre kerülne sor, előtte látni akarja milyen vagyok? De vajon miért? Mitől fél? Azt nézi ki belőlem annyira csúnya vagyok ott? Vagy nem értem. És ha ezt nem teljesítem, akkor már össze sem akar velem jönni? Én csak azt nem értem, úgyis látni fogja élőben, akkor minek? Ha esetleg ott helyben nem tetszenék neki, akkor sem kötelező velem újra találkozni, tehát nekem ez nagyon felfoghatatlan, ez a gondolkodás mód. Vagy nem igazán tudom mi járhat a fejében.

Szia, azt azért ne felejtsd el,hogy amit egyszer elküldesz azt mar sosem törölheted le, hiaba mond mást az megleaz neki.
Hogyha akarod akkor feküdjetek le és szemwllyesen találkozhatnak..
Én le akarok vele feküdni, csak most attól félek, lehet ő nem akar addig amíg nem kap képet. Lehet ettől teszi függővé.
Csak ezt nem igazán értem. Azért az eléggé zavarba ejtő lenne ha ennyire nagyítóval keresgélné rajtam a hibát. Mert akkor gondolom ezek szerint ilyen. Vagy nem tudok másra gondolni

Ne tegyél ilyet! Nagyon sok ilyen sztori van, hogy a csaj intim képet küldött magáról és visszaéltek vele!
Ennyit hidd el, SENKI nem ér.
Mondd, meg neki hogy nincs kép és nem is lesz. Élőben láthatja, ha ott nem kell (bár nem tudom milyen pasi az ilyen, max akkor lenne jogos a lelombozódás, ha valami nagyon deformápt nemiszerved lenne ahol sajna érthető lenne ) akkor oké.
Addig nem.
Nem deformált szerencsére.
De képet akkor sem mernék küldeni, én ahhoz szégyellős vagyok, az amikor ott lennénk, az teljesen más.
Viszont mivel nincs két egyforma, mindenkié más, ezért már nem vagyok biztos benne, hogy nem kritikus szemmel nézegetne.
Kicsit már kezd is elmenni az önbizalmam, mert nem tudom mit néz ki belőlem.

Dehogy fél ettől, nehogy beszopd. Egyszerűen akar egy intim képet, amit aztán megtart magának, vagy mutogat a haverjainak, legrosszabb esetben feltölti valahová.
Simán el tudom képzelni, ahogy villog a haverjainak, hogy "nézd ezt a csajt, annyira dugni akart velem, hogy ha kértem, még képet is küldött p.nájáról, haha". Rosszabb esetben meg is mutatja nekik.
Férfiként szomorú beismerni, de rengeteg ilyen csávó van.

A pasi elmèje a deformàlt.
Nem arról van szó, hogy azèrt kell neki a kèp, hogy megnèzzen sex előtt magànak. Vagy a haverjainak fogja megmutatni ha kap, vagy tèged fog vele zsarolni. Èpp elmèjű fèrfi nem kèr ilyet. Max màr egy hosszú, biztos kapcsolatban szokàs ilyet küldeni...
De azèrt te sem lehetsz tiszta fialàs, ha ezek utàn mèg èrdekel a csàvó....
Jó. Én nem küldök semmiképp sem.
De mi van ha ezek után nem akarja már velem az együttlétet vagy esetleg szóba sem áll velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!