Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik, hogy az exem egy ilyen pasival jott ossze utanam?
Figyelt kérdés
A csavo total az ellentetem. En kondizok evek ota, magas vagyok, izmos es nem vagyok csunya se. Nagyon sok fullos nonek bejovok. Szakitottam az exemmel, mert baratkent tekintettem csak ra es ugy gondoltam talalok jobbat. Nem is akarok mar tole semmit nem errol van szo, de most meglattam kivel jott ossze es nem ertem a dolgot. A csavo alacsony, izma alig van es helyesnek sem mondhatnam. Nem is szokott eszeni meg semmi. Nem hittem volna, hogy utanam ilyen sraccal jon ossze, kicsit csalodtam, azt hittem mem fog szinten aluli pasival osszejonni. Ennyire maganyos lenne, vagy kapcsolatfuggo es mar mindegy kivel, csak valaki legyen?2022. jan. 17. 07:35
11/23 anonim 

válasza:

Direkt hergeli itten a jónépet.
12/23 anonim 

válasza:

Bizonyos időközönként előkerül ez a kérdés, mindig ugyanabban a stílusban. :D
14/23 anonim 

válasza:

Ja, biztos nem hazudott és egy isten vagy az ágyban.😄
15/23 A kérdező kommentje:
Egy kerdest tettem en fel eddig ebben a temaban, de mivel nem erkezett ra normalis valasz gondoltam teszek meg egy probat.
Utana amugy azt hittem szetmennek, de most meg elvileg osszekoltoznek. Besirok rajta, de szerintem csak pletyka.
Mindegyik csaj hazudna? Na ne nevettes
2022. jan. 17. 12:05
16/23 anonim 

válasza:

Mindenkinek azt mondjuk, hogy ő a legjobb. Főleg azoknak, akik önbizalomhiányosak, ez csak egy kedves gesztus, hátha bátrabb lesz tőle és jobb lesz az ágyban.
17/23 anonim 

válasza:

15.
Képzeld igen, a nők minden aktuális pasinak azt mondják.😄
Úgyhogy, lehet a pasi jobb az ágyban, humorosabb, gazdagabb, okosabb, izgalmasabb.
Ezzel ellentétben, te eddig csak az izmaidat fitogtatod, amit bárki magára tud szedni.
18/23 A kérdező kommentje:
Nem csak izmom van.. meg le se diplomaztam, mikor mar netto 400-at kerestem..most sokkal tobbet. Es ostoba sem vagyok. Hamarosan lakast is veszek
2022. jan. 17. 12:49
19/23 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy, vele jót tettél, hogy dobtad, mert most boldogan készül összeköltözni a szerelmével és nem az exén jár az agya, veled ellentétben.
20/23 anonim 

válasza:

Tök mindegy. ostoba vagy és beképzlet. Ja, és irigy és féltékeny is. Nem bírod feldolgozni, hogy az exed egy számára jobbat talált nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!