Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik, hogy az exem egy ilyen pasival jott ossze utanam?
Figyelt kérdés
A csavo total az ellentetem. En kondizok evek ota, magas vagyok, izmos es nem vagyok csunya se. Nagyon sok fullos nonek bejovok. Szakitottam az exemmel, mert baratkent tekintettem csak ra es ugy gondoltam talalok jobbat. Nem is akarok mar tole semmit nem errol van szo, de most meglattam kivel jott ossze es nem ertem a dolgot. A csavo alacsony, izma alig van es helyesnek sem mondhatnam. Nem is szokott eszeni meg semmi. Nem hittem volna, hogy utanam ilyen sraccal jon ossze, kicsit csalodtam, azt hittem mem fog szinten aluli pasival osszejonni. Ennyire maganyos lenne, vagy kapcsolatfuggo es mar mindegy kivel, csak valaki legyen?2022. jan. 17. 07:35
1/23 anonim 

válasza:

Gondolom a srác nem egy érzelmi nyomorék és talán intelligensebb is mint te vagy. Szerintem minőségi csere történt.
2/23 anonim 

válasza:

Nyilván nem ilyen felszínes önimádó a krapek. Ha téged ennyire nem érdekel, nem akarsz tőle semmit mi ihlette a kérdés kiírását?
3/23 anonim 

válasza:

Gondolom jobban teljesít az ágyban. :D
5/23 anonim 

válasza:

Az, hogy "fullos" nőknek bejössz, edzeni szoktál és magas vagy, az nem dob sokat az értékeden. Egy kis önimádó, másokat lenéző ficsúrnak tűnsz. Szerintem is jobban jár az új sráccal.
6/23 anonim 

válasza:

Ahhoz képest, hogy nem érdekel, mégis foglalkozol vele és zavar. :)
Gondoltál rá, hogy szellemileg többet nyújt, mint te?
7/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok onimado, de most rz az igazsag, akkor minek kell az alszerenyseg?
Felszines se vagyok, ex csajom pl. alacsony volt es nagyon vekony. Feneke sem volt olyan kerek, a melle se volt kb semmi megis birtam es vele voltam. De ha most modell alkatu formas csajoknak bejovok, akkor az miert olyan nagy baj?
Az ki van csukva, hogy jobb az agyban, exem tobbszor mondta amikor csinaltuk, hogy isteni es velem a legjobb
2022. jan. 17. 09:04
8/23 A kérdező kommentje:
Hat az, hogy nem ertem. Kajak nem erdekel, most is kavarok egy fullos csajszival, csak nem tudom megerteni, hogy valaki miert adja lejjebb a szinvonalat
2022. jan. 17. 09:05
9/23 anonim 

válasza:

Bogárka, a "szinten aluli" nem csak a külsőre vonatkozik, hanem személyiségre, szellemi képességekre is. És ahogy látom, neked a külső a minden. Szóval elég sokan az egyszerű szinted felett vannak.
10/23 anonim 

válasza:

Nincs közöd már az exedhez. Mégis vele és az új kapcsolatával foglalkozol ahelyett, hogy a "fullos csajszival kavarnál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!