Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úristen! Ilyen borzalmas hülyét mikor mester szakra jár? Brutális randevú...
En volt már hogy full idegen kocsijába ugrottam be egy keresztezodes kozepem mert azt hittem a baratom kocsija.
Es még magyaráztam is mikozben memtunk hogy mi ez a rumli a kocsiban mikor ráneztem a srácra hogy jesszus ez nem is a baratom idegen kocsiba szálltam be:D
De a srác simán felvett es vitt :D
Aztan kirakattam magam.
Es nem vagyok pedig idiota diplomám is van meg minden
Ne ítélj:)
#21 kicsit sem fura ,mindenkivel megesik hetente 😆 - jah nem
Elhiszem hogy elfogadás meg minden , de ne emeljük màr ezeket a dolgokat piedesztàra
#21! Nyugi, ilyen velem is előfordult, de én parkolóban voltam és kiszálltam, miután feltűnt, hogy nem indulunk 😂
Kérdező! Nem védés, csak túl sokat gondolsz magadról.Simán csak szórakozott. Nekem is van diplomám, az IQ-m pedig 130, és ennél durvább dolgokat is csinálok. Névmemoriám például egyáltalán nincs. Rengeteg embert kell megismernem, és nincs is kedvem bajlódni annyi névvel 🙂Amúgy esetedben valószínűleg annyi volt, hogy neki se túl erős a névmemóriája és több csajjal levelezett. Ugyanez a kávézóval, más csajjal a másikba beszélhette meg. 1000 dolog van a fejében, lehet, a te hülye könyved pont nem.🤷🏼♀️ Hallgass arra, aki írta, örülj a könyvednek és keress mást.
#21: Na így én is jártam.
Álltam a megállóban munkába menet, beállt egy kocsi és meg lazán beültem, azt hittem kolléga, aztán indulás után derült ki, hogy nem az, és ő meg rólam hitte, hogy kolléga vagyok, mert rendre fel szokta őket ott venni.
#20 voltam
#22 egyáltalán nem azt mondtam hogy én tökéletes vagyok , mindenkinek vannak hibái , de ne verjük màr a mellünket hogy milyen jó vagyok x-y-z dolgot benèzek, beülsz egy idegen ember járó kocsijàba.
Amúgy haver is megjàtszotta ( első diploma ) csak tudod ő annyira részeg volt hogy nem tudott a vilàgàról, a kocsi pedig vàrakozott.
Mindenkivel előferdül hogy elnéz valamit. De ez 10 perc alatt nézett be 3 dolgot...
Nem, leginkább az érdekel, hogy az egyetemen hogy tudott ez abszolválni?
29# Ha ennyire érdekel, kérdezd meg tőle. Ja, hogy nem jön be neked a srác, hogy beszélj vele erről... Az már nem a mi problémánk.
Honnan tudjam, hogy egy anonim kérdező anonim ismerőse hogyan tudott elvégezni egy egyetemet? Nyilván úgy, mint mindenki más: bejárt órákra, levizsgázott, majd lediplomázott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!