Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítani akarok a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítani akarok a barátnőmmel. Hogyan oldjuk meg ezeket az anyagi gondokat?

Figyelt kérdés
Megromlott a kapcsolatunk. 6 éve vagyunk együtt, de 1 éve szex sincs rendesen, ez nem is kapcsolat. A baj, hogy van hitel amit én vettem fel, de közösen költöttük el szóval nem lenne jó, ha a maradékot, ami nem kevés csak én fizetném. Meg a telefonja is az én nevemen van, ami 20ezer havonta. Van egy minimális félretett pénzünk is, azzal se tudom mi legyen, mert én teszek bele többet, de néha költök is belőle magamra, míg ő kevesebbet utal át havonta arra a számlára, de nem szokott hozzányúlni. Úgy gondoltam megmondom neki, hogy legyen enyém a pénz, amit félretettünk és akkor nem kérek tőle a törlesztőbe, de ahogy ismerem a telóját se fogja nekem fizetni. Kérjem vissza? Nem nagy szemétség, hogy elküldöm, elveszem a telefonját és még a megtakarításból se kap? De ha ez így nem jó szerintetek akkor hogyan lenne az? Szakításkor ti hogyan oldottátok meg az ilyesmit?
2022. jan. 12. 15:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy 10-es írja, attól függ mire vettél fel hitelt. Ha pl tiéd a lakás,amiben közösen éltetek és azt szedtétek rendbe, akkor minek fizessen ha nem lakik majd benne? Lakásvétel ugyanez. A telefont irasd a nevére, a megtakarítást pedig add vissza.
2022. jan. 12. 15:43
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
van hitel amit én vettem fel - mi a kérdés? TE vettél fel hitelt, a TE dolgod törleszteni.
2022. jan. 12. 15:43
 13/27 A kérdező kommentje:
A hitel egyrészéből kocsit vettünk, de már eladtuk szóval az senkinél se marad, a másik részét meg mondhatni elszórtuk.
2022. jan. 12. 15:47
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Az autó elasásából származó pénz a számlán van?
2022. jan. 12. 15:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát fiam, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. A pénzt amit a kocsiért kaptatok legalább belefizettétek a hitelbe vagy azt is elszórtátok?
2022. jan. 12. 15:51
 16/27 A kérdező kommentje:
Hát, nincs. Nyaralni mentünk belőle 3 éve
2022. jan. 12. 15:52
 17/27 anonim ***** válasza:
92%

Gondolom a kocsi árát is elszórtátok közösen.

Ahogy előttem is mondták: telefont átíratni a nevére, a megtakarításból amit beletett, azt vissza is kapja, a hitel meg marad a nyakadon, mivel a te neveden van. Esetleg megkérdezheted tőle, hogy fizetné-e a felét, de szerintem ki fog röhögni.

2022. jan. 12. 15:54
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
A számla ki nevén van és ki fér hozzá?
2022. jan. 12. 15:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezt viszont akkor nem értem, a hitelt felvetted, eladtad azt amire felvetted, a pénzt rég elvertétek a törlesztés helyett, mégis mit vársz? :D

Vedd ezt az egészet tanulópénznek, és a jövőben légy felelősségteljesebb a pénzügyeidben.

2022. jan. 12. 15:58
 20/27 anonim ***** válasza:
36%
Jogilag te vetted fel. Ha igazolni tudod, hogy legalabb 5 eve kapcsolatban vagytok, tehat vannak ra tanuk stb, akkor az egy be nem jegyzett elettarsi kapcsolatnak minosul es a birosag felezi a hiteled. Kerj ingyenes jogi tanacsot, utana pedig uljetek le es beszeljetek meg annak tudataban, hogy mi legyen.
2022. jan. 12. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!