Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mást is vonzanak a cicik ? Ez normális?
Figyelt kérdés
Nő létemre vonzanak a nagy mellek. Simán elidőzök egy dekoltázson és arra gondolok h megfogdosnam őket szívesen. Ez normális? Heteronak gondoltam magam pedig..2022. jan. 12. 12:22
1/22 anonim válasza:
Normális, sok barátnőmnél tapasztaltam azt, hogy simán tetszik neki más cicije, baráti társaságban enyhén ittasan tapizzák viccből egymást :D
Full hetero lányok, de sokan ilyenek. Felszabadultak és szabadelvűek. Szerintem normális :D
2/22 anonim válasza:
Hát figyi..engem is vonzanak de én nem tartom magam heterónak, inkább biszexnek 😄
3/22 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be más nők melle, még részegen se érnék hozzájuk.
Pedig smároltam már lányokkal.
Nem tartom magam kifejezetten binek, csak bi hajlamom van, lehet neked is.
4/22 anonim válasza:
Szerintem rengeteg olyan ember van aki heteronak hiszi/mondja magát pedig valójában a saját neméhez is vonzódik valamilyen szinten, csak fel sem merül benne, hogy megkérdőjelezze a szexualitását. Nem gondolom, hogy ez probléma, valószínűleg az általános homofóbia hozadéka. Mondjuk az nekem kicsit fura amikor olyanok ítélik el a homoszexuálisokat, akik pár éve egymást fogsdosták a női öltözőben, miközben mindketten párkapcsolatban voltak. De ettől függetlenül normális amit érzel csak nem feltétlen esik bele a hetero kategóriába.
6/22 anonim válasza:
Manapság normális. Sajnos. Büszkének kell lenni rá.
7/22 anonim válasza:
Teljesen normális, én is így vagyok vele. Időnként látok olyanokat, akiket szívesen meg is fogdosnék,és én is megnézem a szép nagy melleket.
Pedig nem vagyok biszex, sosem vágytam arra, hogy nővel szexeljek.
8/22 anonim válasza:
A májat is tök jó fogdosni nyersen, amikor panírozom, mégsem vagyok kannibál 😂
9/22 anonim válasza:
4es, a többségünk nem azért ítéli el a homoszexuálisokat, mert azok a saját nemükhöz vonzódnak. Hanem azért, mert ezt a pofámba tolják nap mint nap, a létező összes fórumon, mintha az élet nem szólna másról, csak a kefélésről. És ha én nem ünneplem, hogy ő b.zi, akkor egyből homofób vagyok. Bennem is van bi hajlam. Nő vagyok, kipróbáltam egyszer nővel, életem legfantasztikusabb orgazmusa volt. A mai napig felizgat, ha visszaemlékszem rá, de mégis az egekben a vérnyomásom, amikor megnyitom a facebookot, vagy bekapcsolom a tv-t és lépten nyomon nem hallok/olvasok mást, hogy nincs basszus fontosabb kérdés ma az Európai Uniónak nevezett kuplerájban annál, hogy a melegek házasodhatnak-e és dicsekedhetnek-e a szexualitásukkal az utcán vagy az óvodákban, iskolákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!