Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként mást is vonzanak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként mást is vonzanak a cicik ? Ez normális?

Figyelt kérdés
Nő létemre vonzanak a nagy mellek. Simán elidőzök egy dekoltázson és arra gondolok h megfogdosnam őket szívesen. Ez normális? Heteronak gondoltam magam pedig..
2022. jan. 12. 12:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
46%

Normális, sok barátnőmnél tapasztaltam azt, hogy simán tetszik neki más cicije, baráti társaságban enyhén ittasan tapizzák viccből egymást :D

Full hetero lányok, de sokan ilyenek. Felszabadultak és szabadelvűek. Szerintem normális :D

2022. jan. 12. 12:25
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyi..engem is vonzanak de én nem tartom magam heterónak, inkább biszexnek 😄
2022. jan. 12. 12:25
 3/22 anonim ***** válasza:
65%

Nekem egyáltalán nem jön be más nők melle, még részegen se érnék hozzájuk.

Pedig smároltam már lányokkal.

Nem tartom magam kifejezetten binek, csak bi hajlamom van, lehet neked is.

2022. jan. 12. 12:29
 4/22 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem rengeteg olyan ember van aki heteronak hiszi/mondja magát pedig valójában a saját neméhez is vonzódik valamilyen szinten, csak fel sem merül benne, hogy megkérdőjelezze a szexualitását. Nem gondolom, hogy ez probléma, valószínűleg az általános homofóbia hozadéka. Mondjuk az nekem kicsit fura amikor olyanok ítélik el a homoszexuálisokat, akik pár éve egymást fogsdosták a női öltözőben, miközben mindketten párkapcsolatban voltak. De ettől függetlenül normális amit érzel csak nem feltétlen esik bele a hetero kategóriába.
2022. jan. 12. 12:36
 5/22 anonim ***** válasza:
17%
Dehogy normális.
2022. jan. 12. 12:45
 6/22 anonim ***** válasza:
14%
Manapság normális. Sajnos. Büszkének kell lenni rá.
2022. jan. 12. 12:48
 7/22 anonim ***** válasza:
43%

Teljesen normális, én is így vagyok vele. Időnként látok olyanokat, akiket szívesen meg is fogdosnék,és én is megnézem a szép nagy melleket.

Pedig nem vagyok biszex, sosem vágytam arra, hogy nővel szexeljek.

2022. jan. 12. 13:07
 8/22 anonim ***** válasza:
21%
A májat is tök jó fogdosni nyersen, amikor panírozom, mégsem vagyok kannibál 😂
2022. jan. 12. 13:22
 9/22 anonim ***** válasza:
61%
4es, a többségünk nem azért ítéli el a homoszexuálisokat, mert azok a saját nemükhöz vonzódnak. Hanem azért, mert ezt a pofámba tolják nap mint nap, a létező összes fórumon, mintha az élet nem szólna másról, csak a kefélésről. És ha én nem ünneplem, hogy ő b.zi, akkor egyből homofób vagyok. Bennem is van bi hajlam. Nő vagyok, kipróbáltam egyszer nővel, életem legfantasztikusabb orgazmusa volt. A mai napig felizgat, ha visszaemlékszem rá, de mégis az egekben a vérnyomásom, amikor megnyitom a facebookot, vagy bekapcsolom a tv-t és lépten nyomon nem hallok/olvasok mást, hogy nincs basszus fontosabb kérdés ma az Európai Uniónak nevezett kuplerájban annál, hogy a melegek házasodhatnak-e és dicsekedhetnek-e a szexualitásukkal az utcán vagy az óvodákban, iskolákban.
2022. jan. 12. 14:08
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Teljesen normális
2022. jan. 12. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!