Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek volt már kellemetlen az, hogy a srác jóval többet keresett nálatok és mindig ő akart fizetni?

Figyelt kérdés

Még egyetemista vagyok és mellette csak nagyon minimálisan dolgozom, mert a szüleim szerencsére támogatnak anyagilag is

És mondhatni ismerkedem egy sráccal (4 évvel idősebb nálam), aki már kb 5-6 éve dolgozik teljes munkaidőben jónak mondható helyeken, szóval logikus, hogy jól keres és jóval többet, mint én (már ha csak a teljes munkaidőt összevetem a heti pár órával)

Amikor találkozunk, mindig meghív kajálni, nem engedi, hogy a benzinköltségbe belefizessek (nem csak kijön értem az állomásra, hanem utána elmegyünk ide-oda, ami nem csak 1-2 km), ami valahol érthető, mert egyrészt ő a pasi és végülis így illik, másrészt tudja, hogy én nem keresek annyit, mint ő és végülis neki ez nem nagy költség, míg nekem azért jelentősebb lenne a fizetésemhez viszonyítva

De ettől függetlenül néha frusztrál, hogy mindent ő fizet és hiába próbálnám kifizetni a részemet (vagy legalábbis egy részét), nem hagyja

Nektek volt már ilyen? Ha igen, hogy tudtátok megoldani/elengedni a dolgot?

Légyszi kort is írjatok

2022. jan. 11. 19:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Na, akkor erre az egyenjogúság nemigen érvényes ezek szerint.
2022. jan. 11. 22:05
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Valahol érthető, szerintem így igazságosabb, de szerintem továbbra is ajánld fel, ne vedd természetesnek (végülis nem is az), mert jól jön le, szép gesztus és tapasztalataim szerint a legtöbb férfi értékeli, még akkor is ha amúgy nem hagy fizetni.

Azt megbeszélheted vele, hogy néha egy kávéra/sütire valamire hadd hívd meg. Így azért te is teszel bele, de azért arányosan.

2022. jan. 11. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is volt ilyen barátom. Én ezt úgy oldottam meg, hogy néha mikor áthívtam magamhoz, sütöttem neki valami finomat vagy a kedvencét főztem vacsorára. :)
2022. jan. 12. 07:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanígy voltam én is, a párom már dolgozott teljes munkaidőben, mikor én még csak egyetem + diákmelót toltam.

Megoldódott simán, végeztem a sulival és én is elhelyezkedtem főállásban, azóta nincs ilyen gond.

2022. jan. 12. 11:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt kellemetlen, ugyanis leültünk megbeszélni hogy jelenleg ez a helyzet. Nálunk is ez volt, mikor összejöttünk én még bőven alapképzést csináltam ami mellett nem tudtam diákmunkát vállalni csak hétvégente néha, ő pedig má főállásban volt IT területen, tehát nem keresett rosszul se. Engem alapból úgy neveltek hogy csak úgy ne fogadjak el anyagi áldozatokat, igyekezzek én is beletenni amit tudok, de hát itt óriási különbségek voltak anyagi téren. Közös megegyezéssel azzal lett helyrebillentve az önbecsülésem, hogy néha fizethettem, bár csak nem drága helyen. Igaz hogy ő annak két-háromszorosát is fizette néha de legalább éreztem hogy én is megtettem amit tudtam, és ha csak egy egyszerűbb ebédre, vagy kávéra de én is meg tudtam hívni őt.
2022. jan. 12. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer volt ilyen.

Az első baromi kellemetlen volt. Én akkor még tanuló voltam, ő 3 éve dolgozott jó állásban. Utólag tudom, hogy azért volt kellemetlen, mert valahol belül már éreztem, hogy ebből nem akarok igazán kapcsolatot. De régóta ismertük egymást és ő nagyon szerette volna, így egy darabig ismerkedtünk.

A második alkalommal szintén tanuló voltam, ő pedig 3-4 éve dolgozott. Itt egy pillanatra sem zavart, mert nagyon egy hullámhosszon voltunk. Náluk az édesapa a család fenntartó, így neki ez otthonról hozott minta volt. Amint lett saját fizetésem meg feleztünk, ezt én ajánlottam, nem ő ragaszkodott.

9 éve együtt vagyunk, sok éve házasok, most már minden közös törvényileg is. :)

2022. jan. 12. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:
5%
Csak a büdös k r vák gondolják azt hogy fizetni a pasinak kell.
2022. jan. 13. 22:22
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
17, teljesen egyetértek :)
2022. jan. 14. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!