Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki annyira ronda hogy senkinek se kell vagy mindenkit megkíván valaki, akármilyen ronda is?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 11:59
11/13 anonim válasza:
Jelen.
30 múltam nyáron, májusban lesz 8 éve, hogy "apáca" vagyok, de előtte sem nagyon kellettem.
Persze azért nyilván nem kell szó szerint értelmezni a "senki"-t, vannak azok a nagyon legalja kategóriás fazonok, akik rám is rám fanyalodnának. De ennek megvan a női megfelelője is, szóval ha azt vesszük, a férfiak közül sincs olyan, aki senkinek sem kellene... Annyi a különbség, hogy hagyományosan a férfiaké a kezdeményező szerep, ezért nálam nőként bepróbálkozik a legalja férfi, míg a férfiaknál a legalja nő nem feltétlenül, csak várja, hogy hátha szóba hajlandóak állni vele.
12/13 anonim válasza:
Az megvan, hogy csak a személyiség számít?
13/13 A kérdező kommentje:
Esti mese már megvolt
2022. jan. 11. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!