Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min látszik ismeretlenül egy nőn, vagy kicsit ismerősen, mi a jelek, hogy prostituáltkent dolgozik?
10.
Érdekes lenne, mi lenne a sorozatos trollkérdezőkkel? Balázs-percekből kiindulva már az is elég kegyetlen, ha valakinek körülbelül következetesnek kellene lennie (a legtöbb sorozatkérdezőnek erre sem kell ügyelnie)
Nagyon szánalmasak ezek a hozzászólások. Sokszor kaptam meg én is már a hátam mögött ezt a jelzőt, annak ellenére, hogy egész életemben összesen 2 férfival feküdtem le és jelenleg 29 éves vagyok.
Márkás dolgok, igényesen bebútorozott lakás, “megcsinált külső”- szilikon cici, illetve az ördögtől való műköröm és műszempilla, mindhárom természetes hatású. Mindezek mellett még szőke is vagyok és 250 ezer forint a havi nettó jövedelmem, nem vagyunk gazdagok de az édesapám viszonylag jól keres (600ezer) és édesanyám fizetése is magasabb, mint az enyém (300ezer). Mindemellett egyedüli gyermekük vagyok, nincs testvérem. A havi kiadásuk kb 250 ezer forint, ami azt jelenti fennmarad akkor kb 650 ezer, és én keresek 250et.
A kisugárzásról ill. a külsőről volt szó. Az itt kommentelők azt írták, hogy első ránézésre látták benne azt, hogy simán lehet döngetni, majd azt szűrték le, hogy prostituált. Tehát a kettő között van egy elég erős párhuzam, kérlek ne játszd a hülyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!