Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Min látszik ismeretlenül egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min látszik ismeretlenül egy nőn, vagy kicsit ismerősen, mi a jelek, hogy prostituáltkent dolgozik?

Figyelt kérdés
Külső meg egyéb tényező is erdekel.

2022. jan. 10. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

10.

Érdekes lenne, mi lenne a sorozatos trollkérdezőkkel? Balázs-percekből kiindulva már az is elég kegyetlen, ha valakinek körülbelül következetesnek kellene lennie (a legtöbb sorozatkérdezőnek erre sem kell ügyelnie)

2022. jan. 10. 13:31
 12/21 anonim ***** válasza:
96%

Nagyon szánalmasak ezek a hozzászólások. Sokszor kaptam meg én is már a hátam mögött ezt a jelzőt, annak ellenére, hogy egész életemben összesen 2 férfival feküdtem le és jelenleg 29 éves vagyok.

Márkás dolgok, igényesen bebútorozott lakás, “megcsinált külső”- szilikon cici, illetve az ördögtől való műköröm és műszempilla, mindhárom természetes hatású. Mindezek mellett még szőke is vagyok és 250 ezer forint a havi nettó jövedelmem, nem vagyunk gazdagok de az édesapám viszonylag jól keres (600ezer) és édesanyám fizetése is magasabb, mint az enyém (300ezer). Mindemellett egyedüli gyermekük vagyok, nincs testvérem. A havi kiadásuk kb 250 ezer forint, ami azt jelenti fennmarad akkor kb 650 ezer, és én keresek 250et.

2022. jan. 10. 13:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
És melyik rész tűnik hazugságnak? Mert egy elég átlagos kinézetet írt le a válaszoló.
2022. jan. 10. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
12%
Igazából nyilván a kisugárzáson érződik ez egy nőről, viszont ugye azt nem lehet leírni, ezért mondtam ezeket a külső jellemzőket. Volt ilyen milf kolléganőm is. Neki mondjuk rövid volt a haja, de ugyanúgy szőke volt, ugyanez a szem, száj, arcvonások stb. Na az már több száz pasival volt elmondása szerint, sok külföldi el és abszolút hedonista. Az ő esetében is valahogy éreztem ezt már első ránézésre.
2022. jan. 10. 13:44
 15/21 anonim ***** válasza:
Prostituáltként dolgozik, nem sok férfival szexelt.
2022. jan. 10. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
10%
Illetve régebben elmentem prostizni (első és egyetlen alkalom). Esküszöm, ugyanezek a vonások. Szőke haj, nagy kerek ártatlanul bájos szemek, rózsaszín száj, és úgy az egész nőből áradt az a csintalanság. De kár, hogy nem lehet ezt írásban jobban részletezni, kifejteni...
2022. jan. 10. 13:48
 17/21 anonim ***** válasza:
21%

A kisugárzásról ill. a külsőről volt szó. Az itt kommentelők azt írták, hogy első ránézésre látták benne azt, hogy simán lehet döngetni, majd azt szűrték le, hogy prostituált. Tehát a kettő között van egy elég erős párhuzam, kérlek ne játszd a hülyét.

2022. jan. 10. 13:49
 18/21 anonim ***** válasza:
26%
Nem sok különbség van. A lényeg ugyanaz. Élete középpontja a kefe. Hogy ezért direktben pénzt kér, vagy sem, az mellékes. Egyik esetben sem való az ilyen komolyabb kapcsolatra a szexnél.
2022. jan. 10. 13:49
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem a hülyét játszom, ott van fenn, prostituáltként dolgozik.
2022. jan. 10. 13:54
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A kinézete sokszor egyáltalán nem árulkodó. Leginkább onnan, hogy homályban marad, hogy konkrétan mit és hol dolgozik. Esetleg mond valamit, de az leellenőrízhetetlen és kerüli a konkrét részleteket.
2022. jan. 10. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!