Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetsz szerelmes valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetsz szerelmes valakibe anélkül, hogy szexuálisan vonzódnál hozzá?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 19:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Volt egy transz nagyon jo baratom, akibe elkezdtem nagyon belezugni, emellett amugy tok jokepu pasit csinalt magabol, tenyleg, de mivel ekkor voltunk kb 15 evesek, mutetrol meg ilyesmirol ugye szo sem esett, meg igazabol sosem lett kimondva, hogy o akkor most transz, teljesen termeszetesen kezeltuk, hogy o fiu. Ennek ellenere ugye szexualisan egyaltalan nem erdekelt, de az teny, hogy erzelmileg nagyon is vonzodtam hozza es o is hozzam. A mai napig mosolyogva gondolok vissza ra :)
2022. jan. 9. 22:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem van szexuális vonzalom szerelem nélkül, de nincs szerelem szexuális vonzalom nélkül. A szerelemnek szerves része a szexualitás.

Én akkor voltam szexuális vonzalom nélkül őrülten szerelmes, amikor vallásosság miatt gátolva volt nálam ezeknek a vágyaknak a bevallása.

Soha semmilyen formában, még gondolatban sem mertem rá szexuális vonatkozásban gondolni, de kb. szerelmes voltam még a lába nyomába is.

Szerintem iszonyatosan vonzott szexuálisan, csak magam előtt is letagadtam.

Később már a szerelem együtt járt nálam a szexuális vonzalommal. Minél szerelmesebb voltam, annál erősebben vágytam vele a szexre is.

Olyan viszont előfordult, hogy egy nagy csalódás után amikor újra felfigyeltem valakire, sem az érzelmi részét, sem a szexuális vonzalom részét nem tudtam igazán megélni. Mintha blokkolták volna bennem az érzéseket. Viszont borzasztóan megviselt, amikor elváltak útjaink, akkor gondoltam arra, hogy ez mégiscsak szerelem volt, akkor is, ha tompa volt minden érzés, valószínű a korábbi csalódás miatt volt blokkolva.

2022. jan. 10. 00:59
 13/13 anonim ***** válasza:

Igen.

Nem vagyok aszexualis viszont

kivanni se kivanom a szerelmem. Nem vonzodok hozza. Sokszor elhuzom magam ha hozzam er, vannak pillanatok amikor rossz.

2022. jan. 10. 02:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!