Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel a monogámiában?

Mit értesz az alatt, hogy HISZ valaki benne?
Én 35 éve élek monogámiában, szóval TUDOM, hogy van.

ez az, egy kicsit nem ártana pontosítani, mit értesz alatta
én monogám kapcsolatban élek, de fejben nem vagyok monogám, akkor én most hiszek benne, vagy nem?

Igazából nem tudom. :D
Egy darabig biztos. De olvastam olyan cikkeket is, ahol kutatók leírják, hogy az ember eredetileg nem arra lett "tervezve" hogy 50-60 évet egy valaki mellett éljen le.
Vannak érdekességek a témában. Nem mondom, hogy a fenti állítással egyetertek de az is biztos, hogy nincs olyan hosszú kapcsolat/házasság amiben legalább egyszer az egyiknek ne tetszene meg valaki más, akár csak egy kicsit is, ne fantáziálna 1x-1x másról.
Itt viszont fontosnak tartom azt, hogy lehessen nyitottan beszélni a partnerrel mindenről ami csak felmerül.
Szóval röviden: nem tudom, hogy hiszek-e. Ha leélek majd 30-35-40-x évet egy kapcsolatban ahol soha egyikőnk se lép félre, nem csúszik meg egyszer sem, akkor majd azt mondom igen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!