Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki örökre a nagy szerelmed marad, de végül nem vele, hanem valaki más mellett éled le az életet?

Figyelt kérdés
Vagy ezek az érzések elmúlnak és mindig az aktuális párod a nagy Ő.

2022. jan. 9. 12:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
77%
sok embernél a baj, hogy éretlenként kerülnek össze ..sokszor pár év rengeteget változtatna egy kapcsolat kimenetelén. Az idő múlásával persze bölcsebbek leszünk , és sajnos zárkózottabbak is.
2022. jan. 9. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
Azért az első tinikori szerelmet nem keverném ide, mert az teljesen más, amikor még a gondtalan szerelmet éli meg egy fiatal.
2022. jan. 9. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:
10 éve volt egy féléves próbálkozásom egy pasassal, aki amellett, hogy nem igazán vett komolyan, némileg fura is volt. Nárcisztikus jegyeket véltem felfedezni rajta és nem hagytam, hogy elnyomjon, így végül egy nap kisétált az ajtón és többé nem jött vissza. A mai napig megdobban a szívem (közös a baráti társaságunk) és az övé is, ha találkozunk, pedig már mindkettőnknek családja van. Én azt mondom ez az érzés szerintem inkább csak olyan túldimenzionált "mi lett volna ha"... Kár továbbgondolni, ő ezt akkor így akarta, és hiába voltam iszonyat szerelmes belé, akkor még fogalmam sem volt, hogy mit is nevezünk érzelmi biztonságnak. Ő ezt képtelen lett volna megadni, sosem éreztem a részéről és látom a felesége bizonytalanságán és ahogy a gyerekével bánik. Egy az egyben az apja mintáját követi. Szóval igen, a szívem megdobban ugyan mellette, de az eszem pontosan tudja, hogy ennél tökéletesebben nem is alakulhatott volna vele a helyzetem. :)
2022. jan. 9. 17:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mamám járt így, 18 éves korukban váltak szét, utána meg mindig "elkerülték egymást", de tartották a kapcsolatot.

A férfi azóta elhunyt, de a nagymamámnak örök emlék (68 éves). Hetekig össze volt törve a halála után.

F

2022. jan. 9. 19:33
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
Nálam létezik az ilyen, talán ezért sincs inkább párom.
2022. jan. 9. 20:45
 16/19 anonim ***** válasza:

#2!

Kimondjuk, leírjuk, mégis lesz más, aki bebizonyítja, hogy van az exen kívül NagyŐ! Hidd el! 😉

2022. jan. 9. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
29%
A parom mamaja es papaja fiatal koruk ota egyutt voltak. Mar hosszu evek, talan mar egy evtized is eltelt, miota meghalt a papa, de a mamaja a mai napig azt mondja, hogy ha egyszer feltamadna, azonnal menne vissza hozza es otthagyna a mostani "pasijat". Allitolag ok tenyleg nagyon szerettek egymast, mindig tancoltak az esti zenes musort hallgatva meg ilyenek:)
2022. jan. 9. 23:12
 18/19 anonim ***** válasza:
9%

Palvin Barbi a nagy szerelmem, de anyukámmal fogom leélni az életem

30/Fiú

2022. jan. 10. 11:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez van, 10 évig voltam egy lassan, de biztosan épülő kapcsolatban, nagyon szerettem, ő is azt mondta soha nem fog senki iránt így érezni, de elengedtük egymást. Azóta nekem vőlegényem, kisbabám van, ő megházasodott. Szeretem a családom, szeretem a párom, de senki iránt nem fogok én sem így érezni. De én ezzel kibékültem, az élet megy tovább. :)
2022. jan. 12. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!