Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki örökre a nagy szerelmed marad, de végül nem vele, hanem valaki más mellett éled le az életet?

Figyelt kérdés
Vagy ezek az érzések elmúlnak és mindig az aktuális párod a nagy Ő.

2022. jan. 9. 12:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Bőven előfordulhat.
2022. jan. 9. 12:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. Én most ebben vagyok, ő szakított velem, pedig a kezét is megkértem. Bárkivel is leszek utána, tudom, hogy nem fogom úgy szeretni, mint őt.

f31

2022. jan. 9. 12:37
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Nem, a szerelem elmúlik, ha nem táplálják
2022. jan. 9. 12:39
 4/19 anonim ***** válasza:
92%
Velem ez lesz. Senki más iránt nem tudok úgy érezni. De hát neki nem kell.
2022. jan. 9. 12:41
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem létezik olyan. Sokszor hiába szeretik egymást a felek, ha mondjuk az egyik a saját félelmei miatt képtelen kimozdulni a komfortzónájából. Van akiknél minden adott egy jó kapcsolathoz de a régi berögzült rossz tapasztalat vagy idejétmúlt hiedelemrendszerek miatt nem lesz semmi az egészből. Van akiknél válni kellene hozzá. Sokan ezért feladják, és keresnek mást, pedig tudják, hogy azt az érzést senki mástól nem kaphatják meg.
2022. jan. 9. 12:45
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Sokan(főleg idősebbek) hiszik azt hogy van olyan, hogy akkora szerelem már ugy sem lesz az életében, ami hajdanán xy -al volt, ill amit mellette érzett.

Csak épp annál, még nagyobb is beüthet villámcsapásként..

De az emberek amit nem ismernek/tudnak előre, hajlamosak azt is hinni, hogy az akkor nem létezhet.

2022. jan. 9. 12:50
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Nekem mindig az aktuális a nagy ő, mindig mindet jobban szeretem az előzőnél. :) Ez van.
2022. jan. 9. 12:55
 8/19 anonim ***** válasza:
88%
Én pont így vagyok most.32 éves nő vagyok.6 éve szakítottam az exemmel.Minden nap gondolok rá,tegnap írt,hogy nem tud elfelejteni.Viszont nekem itt a párom,ő nem tehet semmiről,nem érdemli meg,hogy otthagyjam,de nem is engedné :(
2022. jan. 9. 12:58
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
Több barátnőm is volt, még feleségem is, és mindegyiket szerettem. De egyiket sem ÚGY, mint a legelső szerelmemet. Szóval simán van ilyen, és szerintem nem is ritka.
2022. jan. 9. 13:10
 10/19 anonim ***** válasza:
88%

Ez egy érdekes érzés. Mivel tudván tudod, hogy ő is csak egy "gyarló" ember tele hibákkal, számodra nem tetsző dolgokkal, és mégis különleges módon szereted. Lehet hogy akik azóta voltak az életedben, bizonyos szempontból sokkal jobbak voltak mint az "első", de a lelked mégis őt látja különlegesnek.

2022. jan. 9. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!