Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy valaki örökre a nagy szerelmed marad, de végül nem vele, hanem valaki más mellett éled le az életet?
Létezik. Én most ebben vagyok, ő szakított velem, pedig a kezét is megkértem. Bárkivel is leszek utána, tudom, hogy nem fogom úgy szeretni, mint őt.
f31
Sokan(főleg idősebbek) hiszik azt hogy van olyan, hogy akkora szerelem már ugy sem lesz az életében, ami hajdanán xy -al volt, ill amit mellette érzett.
Csak épp annál, még nagyobb is beüthet villámcsapásként..
De az emberek amit nem ismernek/tudnak előre, hajlamosak azt is hinni, hogy az akkor nem létezhet.
Ez egy érdekes érzés. Mivel tudván tudod, hogy ő is csak egy "gyarló" ember tele hibákkal, számodra nem tetsző dolgokkal, és mégis különleges módon szereted. Lehet hogy akik azóta voltak az életedben, bizonyos szempontból sokkal jobbak voltak mint az "első", de a lelked mégis őt látja különlegesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!