Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek már jelei lehetnek, hogy a párom anyuci pici fia?
Az anyukája sokszor feljön a lakásba ahol élünk de éppen nem vagyunk itthon, és elviszi a mosnivalókat. Hetente többször hozza a kaját, akkor is ha én főzök. Naponta többször felhívja a páromat. Beleszól abba, hogy mikor mit csináljon. Terveztünk a párommal egy kicsit kiruccanni, abba is beleszólt hogy miért ilyenkor megyünk, miért nem tavasszal.
A párom hivatalos levelei sokszor az anyósomékhoz mennek, mindig belenéz az anyja, a párom szerint ez normális. De mikor én akartam kinyitni egy levelét akkor rámförmedt, hogy ezt miért csinálom.
Tök érdekes, hogy ha ugyanezt a nö szülei csinálják, akkor nem lesz
"anyuci meg apuci pici lánya"...
Nekem már az fura lenne, ha nem szólna ide, hogy meglátogat, hanem csak úgy betoppanna (barátom szülei csinálták ezt, egyszer a szombat reggeli szexből kellett szalonképessé válniuk 30 mp alatt).
Amikor otthon éltem is mostam, főztem, különélve nagyon gáz és bizarr, ha feljön és elviszi a szennyest.
Az meg, hogy a magánéleti dolgaitokba beleszól nonszensz. Felnőtt, külön élő embereknél... most kezded észrevenni ezeket? Ne már, hogy eddig nem tűnt fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!