Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Páromat furdalja a lelkiismere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat furdalja a lelkiismeret, hogy nálam van és nincs "haszna".mit kérjek tőle?

Figyelt kérdés

Férfi létére kezdi kellemetlenül érezni magát az miatt, hogy nálam eszik alszik fürdik, velem szexel, és mintha "ingyenélne a nyakamon"

De olyan keveset fogyaszt, hogy nem érzem szükségét pl kérni a rezsibe, de adni akart volna.

Kaját szokott hozni ugyan el elvétve, de nem is nagyon eszünk(esténként találkozunk főleg)de akar főzni is nálam etc.

Szerintem elmegy ez így, nem érzem, hogy lehúzna, vagy bármi.

Viszont benne elég erőteljesen vannak fusztrációk ez miatt, es nem akarom hogy azt érezze, mintha en "tartanám el" őt nő létemre vagy bármi.

Adni, nyújtani akar, úgy érzi tartozik nekem valamivel "cserébe", ezt valahogy kompenzálni kéne.

Azaz hogy érezhesse azt, hogy ő a Férfi.

2022. jan. 7. 09:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

takarítás stb...személyes dolog....ha tervezel majd vele jövőt, akkor tied lesz az egész ház? mert akkor meg az lesz a baj.

De ha mindenhez ilyen elutasítóan állsz, akkro ne csinálj semmit.

vita nincs megvagytok....ne foglalkozz semmivel.

2022. jan. 7. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Nálunk úgy lett, hogy a kocsit teljes egészében ő fizeti -benzint - mivel én vezetek, enyém a kocsi, ő nem. persze furikázom is, tehát jogos, a kaját hol én hol ő. Albiban lakom azt nem fizeti, mert előtte is megvolt amit egyedül fizettem, ezt nem érzem fairnek ha most kérném a felét. Mondjuk mi együtt lakunk már, de mielőtt nem, addig is igy volt
2022. jan. 7. 10:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

ha jól értem, nem költöztetek össze

ebben a szakaszban még ne szálljon be a költségeidbe. Úgy szervezzétek a találkozókat, hogy nála is legyetek ugyanannyit, vagy menjetek többet randira, amit ő fizet

2022. jan. 7. 10:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Mondd neki, hogy a szexszel megszolgálja a vacsoráját. :-)

Kicsit lazábbnak kéne lennie, nem kell görcsölni mindenen!

2022. jan. 7. 10:07
 15/18 anonim ***** válasza:

Közel 1 eve vagyunk parkapcsolatban, es ezzel együtt tav-kapcsolatban is. En honapban 2-3x talalkozunk, akkor nala töltöm az egesz hetveget. Ö sem engedi,hogy fizessek, bar en Nö vagyok. De a lakasaba rendet teszek, kiteregetem a ruhait, elpakolom a szekrenybe. Fözni Ö szeret, de a mosogatas mindig az en "feladatom".

En azzal kompenzalom,hogy soha nem megyek üres kezzel. Akar a lakasba veszek valamit neki, vagy elintezem elöre a bevasarlast, a hütöbe veszek neki cuccokat, amit reszben együtt- el is fogyasztunk. (bar volt olyan erre is oda adta a penzt)

2022. jan. 7. 10:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Éreztesd vele, hogy szükséged van rá és soha nem tekintenél rá ingyenélőként. Ha valamit meg kell szerelni kérd meg rá, hogy hasznosnak érezze magát.

Fontos a pozitív visszajelzés, ettől érezzük magunkat érzelmi biztonságban és erőt ad a többi kihíváshoz.

2022. jan. 7. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Amíg távkapcsolatban éltünk, az én párom is ilyen volt, egy idő után úgy oldottuk meg, hogy elmentünk Auchanba/Tescoba bevásárolni és ő fizetett. Ezzel kicsit megnyugodott a lelke, hogy valamivel hozzájárul ahhoz, hogy hétvégente nálam van 😊
2022. jan. 7. 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne heréld ki, fogadd el, amit adni akar. Itt írta valaki előttem, hogy gyűjtsd nyaralásra, közös programra. Jó ötletnek tartom.

38N

2022. jan. 7. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!