Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A potya dugás lehetőségére az emberek mekkora része ugrik?
Figyelt kérdés
Egyszer egy vénasszonytól hallottam, hogy a férfiak nagyrésze nagyon élvezi, ha ilyen lehetőség adódik, hogy csak egy jót kefélni és utána továbbállni. Munkahelyen is voltak állítólag ilyen nők, akikkel majdnem mindenki összehozott egy numerát.2022. jan. 6. 21:42
21/32 anonim válasza:
Erre vannak a prostik. Ki az az elmebeteg, aki ebbe a munkahelyet akarja belekeverni?
22/32 anonim válasza:
Prostinál nem kölcsönös a vonzalom, ki akar olyannal szexelni, aki közben undorodva nézi az órát?
23/32 anonim válasza:
Meg én azt sem értem hogy valaki abba öl pénzt időt energiát, hogy buliban szedjen össze lányokat.
Sok esetben több kórság van a lábhk között, mint egy igényesebb prostinak.
24/32 anonim válasza:
Hát 22 ezt mondd annak a pár milliárdosnak, akik ugyanúgy prostiznak, pedig bármilyen nőjük lehetne.
25/32 anonim válasza:
Majd ha találkozom velük, megmondom. :D
"Meg én azt sem értem hogy valaki abba öl pénzt időt energiát, hogy buliban szedjen össze lányokat."
Mi az alternatíva, ha minden ismerősöd házas/évek óta kapcsolatban van?
26/32 anonim válasza:
Hát bárhol mashol van akternatíva, buliban én értelmesebb nőket nem láttam, vagy jól palástolták reszegségükben.
27/32 anonim válasza:
#26 Te is ott voltal akkor ugyanabban a buliban, te ertelmes vagy?
29/32 anonim válasza:
Kár, egy halál részeg, járni nem tudó, ossze-vissza okádó pali látványa pedig úgyis nagyon vonzó, a nőkkel ellentétben ugye:))
30/32 anonim válasza:
Valaha ugrottam rá. Ma már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!