Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A potya dugás lehetőségére az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A potya dugás lehetőségére az emberek mekkora része ugrik?

Figyelt kérdés
Egyszer egy vénasszonytól hallottam, hogy a férfiak nagyrésze nagyon élvezi, ha ilyen lehetőség adódik, hogy csak egy jót kefélni és utána továbbállni. Munkahelyen is voltak állítólag ilyen nők, akikkel majdnem mindenki összehozott egy numerát.

2022. jan. 6. 21:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

5 "Persze, van ilyen is, de azért ez a ritkább. Ha nem így lenne, akkor nem lenne hiszti szex utáni lelépéskor."

Senki nem szereti, ha kihasznaljak, foleg ha hazudnak neki a szexert, mivel az gerinctelen dolog, nincs ember, akit ez legalabb minimalisan ne erinteni meg:D

2022. jan. 6. 23:16
 12/32 anonim ***** válasza:
3%
A nők többsége képmutató és nem vállalja fel, ha vonzódik valakihez szexuális téren, illetve elvárja a kezdeményezést (hiába van minden más területen egyenjogúság), lásd társkeresőkön hány nő kezdeményez, akár match után.
2022. jan. 6. 23:21
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

#12 mondogathatod hogy egyenjogusag van, ha ket nem szexualitasarol van szo, akkor meg mindig nincs:)

"A nők többsége képmutató és nem vállalja fel, ha vonzódik valakihez szexuális téren,"

Talan mert ettol IS r*bancnak vannak titulalva.

2022. jan. 6. 23:25
 14/32 anonim ***** válasza:
0%

#13: Egyenjogúság van. Az, hogy ti jobban szerettek mindenért hisztizni és mindig felvenni az áldozatszerepet, az más kérdés. Érett, komoly nőktől valahogy nem hallani ezt a hisztit, amit itt letoltok.

És nem, ha egy nő kezdeményez, az égvilágon senki sem tartja ribizlinek. Ezt maximum magatoknak mantrázzátok.

2022. jan. 6. 23:37
 15/32 anonim ***** válasza:
3%
Annak aki azt írja egy nőnek is vannak vágyai: ja, csak akkor utána ne hisztizzen amiatt, hogy csak egy kurasra kellett. Normális férfinek nem kell olyan csaj, aki egyből szetteszi a lábát úgy, hogy nem is ismerik egymást.
2022. jan. 6. 23:55
 16/32 anonim ***** válasza:
81%
#15 en normalis no vagyok, akinek nem kell olyan pali, aki egybol megk*ratja magat😌
2022. jan. 7. 00:31
 17/32 anonim ***** válasza:
0%
#15nek igaza van, amúgy van egy olyan mondás, hogy amelyik nő kapcsolatot keres és elsőre megdugatja magát, az inkább törölje tiltsa a csavot és felejtse el az esetet, mert abból már az életben nem lesz normális kapcsolat..nőként mondom, hogy ez így van.
2022. jan. 7. 00:46
 18/32 anonim ***** válasza:
89%

"Normális férfinek nem kell olyan csaj, aki egyből szetteszi a lábát úgy, hogy nem is ismerik egymást."

Mi számít annak, hogy "egyből"?

A párommal neten beszélgettünk egy ideje, amikor találkoztunk, volt 3 rövid randink, amiből a 3. csak annyi volt, hogy kikísértem a vonathoz, szóval igazából jó lesz az 2 randinak. A következő találkozás 2 héttel utána volt csak, akkor már együtt aludtunk és lefeküdtünk. Azóta is együtt vagyunk, ennek már több, mint 8 éve, és szerintem nincs olyan univerzum, amiben a párom ne lenne normális férfi.

Szerintem normális férfinak nincs őskövület gondolkodása, vagy legalább, ha ítélkezik, akkor saját magára is vonatkoznak a szabályai: nem fekszik le hamar nőkkel, nem kezdeményez az első pár randin, nem egyéjszakázik, nem hajtja a numerákat, nem lép félre, stb. Ha csak a nőktől várja ezt, akkor igazi sz.ardarab. Nem tudom, pl. az hogy fér bele valakinek a fejébe, hogy ő szexet kezdeményez mondjuk az első randin, de a másikat rbancozza, ha belemegy, és jogot formál ahhoz, hogy ő valami képzeletbeli trónusról oszthatja az észt, hogy melyik nő mire való. Hát, akkor ő sem való semmire. :)

2022. jan. 7. 00:54
 19/32 anonim ***** válasza:
77%
#18 ahogy mondja.
2022. jan. 7. 07:54
 20/32 anonim ***** válasza:
85%
Sosem néztem le azért egy nőt, mert első este hazajött velem pl. szórakozóhelyről, nem lett volna kizáró ok kapcsolathoz sem, ha úgy alakul. Többre értékelem az őszinteséget és nyitottságot, mint az álszentséget.
2022. jan. 7. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!