Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A potya dugás lehetőségére az emberek mekkora része ugrik?
5 "Persze, van ilyen is, de azért ez a ritkább. Ha nem így lenne, akkor nem lenne hiszti szex utáni lelépéskor."
Senki nem szereti, ha kihasznaljak, foleg ha hazudnak neki a szexert, mivel az gerinctelen dolog, nincs ember, akit ez legalabb minimalisan ne erinteni meg:D
#12 mondogathatod hogy egyenjogusag van, ha ket nem szexualitasarol van szo, akkor meg mindig nincs:)
"A nők többsége képmutató és nem vállalja fel, ha vonzódik valakihez szexuális téren,"
Talan mert ettol IS r*bancnak vannak titulalva.
#13: Egyenjogúság van. Az, hogy ti jobban szerettek mindenért hisztizni és mindig felvenni az áldozatszerepet, az más kérdés. Érett, komoly nőktől valahogy nem hallani ezt a hisztit, amit itt letoltok.
És nem, ha egy nő kezdeményez, az égvilágon senki sem tartja ribizlinek. Ezt maximum magatoknak mantrázzátok.
"Normális férfinek nem kell olyan csaj, aki egyből szetteszi a lábát úgy, hogy nem is ismerik egymást."
Mi számít annak, hogy "egyből"?
A párommal neten beszélgettünk egy ideje, amikor találkoztunk, volt 3 rövid randink, amiből a 3. csak annyi volt, hogy kikísértem a vonathoz, szóval igazából jó lesz az 2 randinak. A következő találkozás 2 héttel utána volt csak, akkor már együtt aludtunk és lefeküdtünk. Azóta is együtt vagyunk, ennek már több, mint 8 éve, és szerintem nincs olyan univerzum, amiben a párom ne lenne normális férfi.
Szerintem normális férfinak nincs őskövület gondolkodása, vagy legalább, ha ítélkezik, akkor saját magára is vonatkoznak a szabályai: nem fekszik le hamar nőkkel, nem kezdeményez az első pár randin, nem egyéjszakázik, nem hajtja a numerákat, nem lép félre, stb. Ha csak a nőktől várja ezt, akkor igazi sz.ardarab. Nem tudom, pl. az hogy fér bele valakinek a fejébe, hogy ő szexet kezdeményez mondjuk az első randin, de a másikat rbancozza, ha belemegy, és jogot formál ahhoz, hogy ő valami képzeletbeli trónusról oszthatja az észt, hogy melyik nő mire való. Hát, akkor ő sem való semmire. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!