Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eggyik osztálytársam ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eggyik osztálytársam ezt mondta: "Ha lenne fiútestvérem és jól nézne ki, akkor szexelnék vele. " Ez normális?

Figyelt kérdés

szerintem komolyan gondolta

mondjuk én nem szexelnék a testvéremmel

2010. szept. 7. 22:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

nem tudja milyen ha valakinek van fiútestvére azaz olyasmit állít amivel nincs is tisztában.állítólag persze lehetnek sőt voltak már cáfolatok eme állításra:hogy egy fiú meg egy lány mégha nem tudják egymásról hogy testvérek mert teszem azt egyiket örökbe adták és filmszerűen visszatért új személyazonossággal bla bla....akkor sem jönnek be egymásnak ugyanúgy mintahogy például az azonos neműek sem jönnek be egymásnak főszabály szerint

Én fiú vagyok van 3 tesóm-közülük 2 lány de még azt sem tudom megállapítani hogy jó nők e vagy sem...hát ők mégiscsak a testvéreim álljon meg a menet!

2010. szept. 8. 00:24
 12/23 anonim ***** válasza:

Mivel nincs ez a kérdés nem is kérdés!

Ha pedig lenne akkor sem ez jutna eszébe.

Nekem van egy bátyám nagyon helyes azért azt látja az embert de el nem tudnám képzelni hogy ő meg én egy ágyban ruha nélkül, mert ugye volt már hogy ruhástól feküdtünk egymás mellett mondjuk 2éve.

Na szóval ez képtelenség ez az ő érzése

2010. dec. 31. 13:30
 13/23 anonim ***** válasza:

Hugi27,én 38

Nem 1szer láttuk egymást meztelenül,de eszem ágában sem lenne vele valamit......

Pedig jól néz ki,mert elég sok haverom mondta már,hogy bármit bármikor vele.....

2010. dec. 31. 14:45
 14/23 anonim ***** válasza:
8%
hány éves ? ez is egy igen értelmes gyerke lehet szégyen karóba dugnám és addig pörgetném mig kiszakad a bele...
2010. dec. 31. 14:48
 15/23 anonim válasza:
pffuj b+ h lenne ez normális?....
2010. dec. 31. 14:57
 16/23 anonim ***** válasza:
az ozstalytarsad egy buta rib*nc...nincs jobb dolga mint ezen gondolkodni???
2010. dec. 31. 15:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy húgom, és mindig mászkálunk meztelenül egymás előtt, nyáron ha csak mi vagyunk itthon ki is szoktunk menni az udvarra meztelenül napozni, de soha nem volt ilyen, hogy megkívánnánk egymást, pedig jól néz ki, olyan mintha egy másik pasi lenne szexualitás szempontjából:D

20f

2010. dec. 31. 15:43
 18/23 anonim ***** válasza:
Csak viccelt
2010. dec. 31. 16:18
 19/23 anonim ***** válasza:
22:15 elmész te a pi*ába.Bennem nincs iylen érzés.Istenem mennyi beteg ember.
2010. dec. 31. 17:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség OO És akkor most legyek féltékeny a barátom nővérére, vagy mi? xdxd de most komolyan. Olyan kvaszép csaj, és ha nem a tesója lenne akkor biztosan vala lenne inkább. DE Ő A TESTVÉRE. tehát... 8-) szép lenne ha már rá is féltékenynek kéne lenni xd
2010. dec. 31. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!