Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eggyik osztálytársam ezt mondta: "Ha lenne fiútestvérem és jól nézne ki, akkor szexelnék vele. " Ez normális?
szerintem komolyan gondolta
mondjuk én nem szexelnék a testvéremmel
nem tudja milyen ha valakinek van fiútestvére azaz olyasmit állít amivel nincs is tisztában.állítólag persze lehetnek sőt voltak már cáfolatok eme állításra:hogy egy fiú meg egy lány mégha nem tudják egymásról hogy testvérek mert teszem azt egyiket örökbe adták és filmszerűen visszatért új személyazonossággal bla bla....akkor sem jönnek be egymásnak ugyanúgy mintahogy például az azonos neműek sem jönnek be egymásnak főszabály szerint
Én fiú vagyok van 3 tesóm-közülük 2 lány de még azt sem tudom megállapítani hogy jó nők e vagy sem...hát ők mégiscsak a testvéreim álljon meg a menet!
Mivel nincs ez a kérdés nem is kérdés!
Ha pedig lenne akkor sem ez jutna eszébe.
Nekem van egy bátyám nagyon helyes azért azt látja az embert de el nem tudnám képzelni hogy ő meg én egy ágyban ruha nélkül, mert ugye volt már hogy ruhástól feküdtünk egymás mellett mondjuk 2éve.
Na szóval ez képtelenség ez az ő érzése
Hugi27,én 38
Nem 1szer láttuk egymást meztelenül,de eszem ágában sem lenne vele valamit......
Pedig jól néz ki,mert elég sok haverom mondta már,hogy bármit bármikor vele.....
Nekem van egy húgom, és mindig mászkálunk meztelenül egymás előtt, nyáron ha csak mi vagyunk itthon ki is szoktunk menni az udvarra meztelenül napozni, de soha nem volt ilyen, hogy megkívánnánk egymást, pedig jól néz ki, olyan mintha egy másik pasi lenne szexualitás szempontjából:D
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!