Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eggyik osztálytársam ezt mondta: "Ha lenne fiútestvérem és jól nézne ki, akkor szexelnék vele. " Ez normális?
szerintem komolyan gondolta
mondjuk én nem szexelnék a testvéremmel
nincs testvére, ergo nem tud vele dugni
amúgy meg nem mindegy neked?
o.O
Elvileg (állítólag) mindenkiben van ilyen vágy (nem is vágy, inkább csak érzés) hogy úgy hozzá szokott az illetőhöz (testvéréhez pl) hogy képes lenne rá. (További filozófikus baromságokba nem mennék most bele)
De megtenni már egy más kérdés. Szerintem nem tudja átérezni a helyzetet, úgy minthogyha lenne fiú testvére.
Nem, nem normális, még a gondolat is undorító!!!!
23N
ma 22:49 vagyok
Nem a testvérházasság nem volt megszokott, bár valóban előfordult (pl. Rotschildok esetében, akik nem akarták a vagyont elosztani), uralkodó családok gyakran házasodtak unokatestvéri szinten (pl. Erzsébet királyné Sisi - Ferencz józsef, Viktória - Albert, stb.), és kisebb falukban is előfordult, de ez azért nem nevezhető általánosnak (végeztem családfakutatást, és nincs ilyen a családfámban), még ha néhol elő is fordult. És egyébként beteges dolog, még a másod unokatestvéremre sem tudok férfiként gondolni, nehogy az öcsémre, vagy unokabátyámra, pfff.... Arról nem is beszélve, hogy pont ilyen unokatestvér (kis faluban lakó szülök 1. ut. voltak) házasságból született gyereket ismerek aki értelmi és testi fogyatékos, az idióta szülei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!