Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudjam meg hogy cigány-e...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudjam meg hogy cigány-e vagy nem?

Figyelt kérdés
Chaten megismertem egy lányt akivel nagyon jól kijövök, de még nem taliztunk, képet láttam róla, de nem tudom eldönteni hogy cigány-e vagy nem. Ne értsetek félre nincs bajom a cigányokkal amíg ők se bántanak engem, de azért nem szívesen jönnék össze velük :). Szóval hogy lehetne megtudni hogy az-e vagy sem, mert ha csak így megkérdeném akkor sztem megsértődne. Légyszi normális válaszokat, és nem vagyok rasszista.
2010. szept. 7. 22:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Találkozz vele...és "véletlenül" felejts az asztalon egy kis színes fémet...rezet, aluminiumot...ha eltűnik akkor sukár.
2010. szept. 8. 14:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:49" LOL

amugy kedves kérdező mond neki: Ne duma roma, huzsevá! és ha elkezd táncolni ugy h közben bekapcsolja a Bodi Gucci legujabb albumát akkor tuti h nem szolimaradék hanem raj!

2010. szept. 8. 15:42
 13/21 A kérdező kommentje:
Ajj már... semmi ilyesmire nem kell gondolni
2010. szept. 8. 15:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Mhh, tényleg biztos nehéz megállapítani néha, meg sok félvér is van már.
2010. szept. 8. 23:33
 15/21 anonim ***** válasza:
Hozd fel valamikor a témát, hogy ő szereti-e a cigányokat, nincs velük semmi baja, van cigány ismerőse?
2010. szept. 11. 23:48
 16/21 anonim válasza:

Nah, most nem értelek Kérdező!

Azt mondod láttál már több képet is róla, ugye? De nem tudtad el dönteni, hogy az-e ugye? Tehát a külső jellemzői nem teljesen utalnak roma származásra, ugye?

De viszont! Neked semmi bajod, azokkal a romákkal normálisak, ugye?

De azt írod itt, hogy ő normális, sőt kedves, ugye?

Akkor meg mi a lófaustot érdekel a dolog :D?

Ha külsőre sem téma, rendes és azt írod, hogy a genetikai része nem izgat, akkor kakáld le a dolgot.

Az cigány aki annak vallja magát. Ha minden stimmel vele és nincs vele más gondod, akkor a legjobb ha kerek-perec megkérdezed tőle, hogy roma származású-e... ő erre azt mondja majd igen, zavar-e ez téged?

És itt te döntesz...

Egy valamit ne feledj el! Akárkivel jössz is össze egy percet se pocsékolj el és soha ne legyél lusta a fülébe súgni, hogy szereted, mert nem tudhatod meddig tart!

2010. szept. 12. 01:18
 17/21 anonim ***** válasza:
10%
Kezdd el szidni a cigányokat és úgy színt fog vallani. Csak vigyázz, mert lehet van vagy 20-30 testvére és ki tudja hány apja.
2010. szept. 12. 01:18
 18/21 anonim válasza:
100%
Ha másokat kirabol, lop, verekszik, furcsán beszél és büdös akkor cigány, ha nem akkor nem.
2010. szept. 12. 06:16
 19/21 anonim ***** válasza:

Mert csak a cigány lophat,csalhat,hazudhat nem?kedves utolso-.-"

hát te is áramot vezess inkább

2010. szept. 12. 13:24
 20/21 anonim ***** válasza:

gondolom msnen szoktatok beszélni..csinálj magadnak egy másik msn-t ne a saját neveddel,azon beszélgess vele egy picit és kérdezd meg töle h cigány-e :D

nálam ez már bevállt egyszer..:DD

2010. szept. 12. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!