Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek mi a véleményet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek mi a véleményetek a külsőmről?

Figyelt kérdés

Illetve milyen pontszámot kapna a külsőm kép alapján nálatok (10/).

Nyílván megoszló eredményre számítok. Minden nő más szemmel tekint. Ízlés nem vita tárgya, de azért kíváncsi volnék.

[link]

[link]

26/F

2022. jan. 3. 16:15
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Ki beszélt kudarcról?

Önszántamból nem ismerkedtem már jóideje.

Amíg nem ismersz, ne mondj semmit rólam!

2022. jan. 3. 18:58
 12/24 A kérdező kommentje:

Elég tapasztalt vagyok, hogy felmérjem kinek vagyok az esete. Vissza hallom mindig a dolgokat így tudom hányadán állok pasiként.

Itt is hasonló véleményeket kaptam, amiket köszönök!

Építő, megerősítő volt számomra.

2022. jan. 3. 19:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Rólad? Semmit nem mondtam rólad. Elárulod te azt saját magadról:)
2022. jan. 3. 19:09
 14/24 A kérdező kommentje:

Szerintem az általad felsoroltak közül egy kivételével sosem volt gond.

Humorom ritkán egyezik, de akkor nagyon és rendkivűl tudjuk élvezni egymás társaságát, spontán és őszintén. Eddig ezt tapasztaltam.

2022. jan. 3. 19:21
 15/24 anonim ***** válasza:
9re nyomtam, mert tényleg kicsit gyerek arcod van. De teljesen rendben van, helyes az arcod is, nem lenne kizáró ok ismerkedésnél.
2022. jan. 3. 20:04
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2022. jan. 3. 20:31
 17/24 A kérdező kommentje:

Ekkora szórásra azért nem számítottam a szavazatokban, bár tény megosztó ember vagyok.

De ennyire?!

Vagy urak is szavaztak és az torzít.

2022. jan. 3. 21:57
 18/24 anonim ***** válasza:
33 éves nő vagyok. Helyes vagy, de nekem pl a nagyon férfias arc tetszik. Ami előny, hogy 10 év múlva is jóképű leszel. Ez a gyerekes arc csak előny lesz. Te az a típusú pasi vagy aki 30 után hódít.
2022. jan. 3. 22:00
 19/24 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézel ki, de az számomra kicsit ront, ami bár nem külső.. hogy itt idegen emberek tanácsából indulsz ki felnőtt férfi létedre.

Mondhatják itt 10/9-en hogy gyerekes az arcod, ha úgy sem ismerkedtek🤷🏽‍♀️

Ezekkel úgy sem tudsz mit kezdeni magadon, viszont a határozott magabiztos kisugárzás nagyon szexi:D

Amúgy a tested is teljesen rendben van,

2022. jan. 4. 00:21
 20/24 A kérdező kommentje:

Jogos, amit mondasz, miért hallgatnék idegen emberek véleményére?

Mint írtam rég voltam a "húspiacon" és egyfajta tükröt szerettem volna magam elé tartani.

Tudni mi változott pár év alatt rajtam illetve a közízlésben.

Ha nem ismerkedek vele attól még lehet véleménye rólam.

De igazad van nyílván annak a nőnek a véleménye fog számítani igazán, akivel ismerkedni fogok.

Illetve nem teljes az összkép, mivel nem ismernek csomó dolgot nem tudnak rólam, ami meghatároz engem, de a kérdés nem is erről szólt.

Hanem, amiről a húspiac szól kép alapján osztanál-e lapot et cetera.

2022. jan. 4. 06:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!