Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi párkeresési taktika?
olyan mint munkahely közti váltás :)
Jobb addig keresgélni másik munkahely után mikor még nem vagy munkanélküli, mert akkor még ráérsz válogatni, és van egy biztos.
Csak jön. Persze aki szexuális kapcsolatot létesít nőkkel, és erre talál alanyt, arra kíváncsi lennék hogy hogyan csinálja.
Bár az egyik haverom ilyen. Megkérdeztem, rá csak ráírnak a csajok.
Azért párkapcsolatra már nehezebb találni. Én úgy vettem észre hogy az csak jön, és lesz. Ezt nem kell túlmisztifikálni.
Próbálkozz társkeresővel. Hátha lesz valami. Akármi. Ha más nem tapasztalatot szerzel azzal kapcsolatban hogyan kommunikálj nőkkel, és lesznek saját stratégiáid, amik megjegyzem egyénenként változnak, mert nem mindenki ugyan olyan.
Ja. És legyél olyasmi akivel te is szivesen járnál. Például neked tetszene ha a csaj rágörcsöl, és beszélni se tud kb mert úgy összeszorítja a fogait annyira ideges?
Találd meg a jellemhibáid és tegyél ellenük ha azok visszafognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!