Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a taktika normális igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a taktika normális igy?

Figyelt kérdés
De müködik. 25 éve élünk együtt és teljesen ellentétei vagyunk egymásnak,de ugy mindenben. Semmiről nincs azonos véleményünk,és semmivel nem értünk egyet. Szexben is teljesen mások az elvárásaink Ő tűz én viz. Bevált taktika ha nem kell a másikkal egyetértenünk akkor egyszerűen kitérünk a témából vagy hallgatunk és ráhagyjuk a másikra. Na ezt a taktikát soha nem beszéltük meg ez csak kialakult az évek alatt hogy elviseljük valahogy a különbséget. Ezt most egy éve figyeltem meg és tudatosult bennem ez. Szerintetek ez normális dolog?
2021. szept. 26. 15:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Éltem így kb. 10 évig és nem értettem, hogy miért érzem magam egyre rosszabbul a kapcsolatban. Egy csomó igényemről, vágyamról mondtam le emiatt. Lehet, hogy működik, de egyik fél sem boldog így. Azóta szétmentünk és megtapasztaltam új kapcsolatban, hogy másképp is lehet.
2021. szept. 26. 15:40
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

feleslegesen nem kell vitata generalni es neha valoban jobb vallat rantani es hallgatni a bekesseg erdekeben.

DE en elkepzelni nem tudom, ha ilyen szinten nem passzoltok semmiben, minek vagytok egyutt, mirol beszelgettek? vagy semmi komolyabb tema nem johet szoba, mert nehogy veszekedes legyen es akkor beszeltek inkabb az idojarasrol? nekem az ilyen kapcsolat szellemileg nem lenne kielegito, kicsit olyan langyos viz erzete van, hogy csak eltek egymas mellett, de nem egymassal.

ezen kivul vannak olyan temak, amiket misuzaj atbeszelni, tisztazni. pl. ha az egyik videken szeretne elni kertes hazban, sok gyerekkel, allatokkal es szabadidejeben kirandulna, a masik meg a belvaros nyuzsgeseben akar elni, irtozik az allatoktol es nem szeretne gyereket soha, turazni meg utal, akkor ennek a kapcsolatnak nincs ertelme, se jovoje.

oke, ezek szeloseges peldak, de pl. azt se tudom elkepzelni, amit te irtal, hogy a szexben tok masok az igenyek. ez hosszutavon nem fenntarthato. ha en romantikus szeretkezest szeretnek minden nap, a masiknqk meg eleg 2 hetente e gy gyors menet, az honapokig sem tarthato, nemhogy evekig. persze sokan eleldegelnek egy kiuresedett, semmilyen kapcsolatban is.

2021. szept. 26. 15:45
 3/16 A kérdező kommentje:

-langyos viz erzete van- A szex is lapos kettőnk között ebben egyetértettünk mindig.

-

ez hosszutavon nem fenntarthato. ha en romantikus szeretkezest szeretnek minden nap, a masiknqk meg eleg 2 hetente e gy gyors menet-

2hetente még sűrűnek is számitana,van hogy 3 hónapig semmi de akkor már egymásra szólunk hogy az öregek is többet szexelnek mint mi.

Nagyon fontos dolgokról nem beszélgetünk,ha mégis egyből kilép belőle valamelyikünk. Szexről egyáltalán nem beszélünk mert ciki,tehát tabu.

Arról beszéltünk már sokszor hogy mindkettőnknek mással más élete lenne még ebben is egyetértünk. Igy alakult.

2021. szept. 26. 15:50
 4/16 A kérdező kommentje:
A gyerek,ház,stb lusták vagyunk mozgatni a langyos vizet,meg lehet bele vagyunk fásulva ebbe.
2021. szept. 26. 15:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Rendkivűl rossz a kommunikáció közöttünk ő is és én is elbeszélünk egymás mellett mindig félreértjük egymást,ezért nem folyunk bele témákba nagyon.
2021. szept. 26. 15:55
 6/16 A kérdező kommentje:
De 25 éve ez müködik,csak egy ideje tudatosult bennem ez a dolog.
2021. szept. 26. 15:55
 7/16 anonim ***** válasza:
Hat ez nagyon ismerős. Vagyis nálunk is nagyok az ellentétek, en mondjuk nem tudom megallni, hogy ne beszeljek valamiről, ami nekem nem tetszik, o viszont mindig kihozza, hogy tulajdonképpen en vagyok a hibas ezért szoktam en is hallgatni, meg temat valtani, mert mar unom.
2021. szept. 26. 17:03
 8/16 A kérdező kommentje:
7 látod ha belemész akkor egy vitává fajul.
2021. szept. 26. 17:15
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Igen, amit mar nagyon unok ezért hagyom a francba, nem szeretek vitázni. De nem jo ez így.
2021. szept. 26. 17:17
 10/16 A kérdező kommentje:
9es mióta megy ez igy?
2021. szept. 26. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!