Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 km. Budapesten belül lehet távkapcsolat? Pl vecsésről az óbudai temetőig? Tegnap olvastam egy kérdést ezzel kapcsolatban, kicsit aggaszt engem is. A kiszemeltem és köztem 30 km van kereken. Én vecsési vagyok, ő az óbudai temető környékén lakik.
Figyelt kérdés
Lehet így normális kapcsolatot élni és szinte minden nap találkozni?2022. jan. 2. 19:59
4/10 anonim válasza:
Távkapcsolat az több száz km. 30 km a munkahelyem, ahová napi ta járok... :-D
6/10 anonim válasza:
Budapest,és környezete az ország legjobb tömegközlekedésű helye.
Ha itt sok a 30km, akkor mit szóljon egy vidéki?
7/10 anonim válasza:
Párom és köztem 380 km van 😁🤷🏻♀️
9/10 anonim válasza:
Ez nem távkapcsolat Mi kb 45 km-re laktunk egymástól, többnyire minden nap találkoztunk, egyik nap én mentem, másik nap ő jött hozzám. 4 hónap után összeköltöztünk.
10/10 anonim válasza:
8. Igen. Szeretjük egymást sokat vagyunk együtt ahogy tudjuk megoldjuk ! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!