Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, van olyan akinek a parjat a kapcsolatotok alatt metélték körül? Vagy mas kozel allo fiu ismeros akit felnottkent meteltek korul?
Nekem a férjem herélték, 5 éve.
Sajnos azóta egy kudarc a szexuális életünk, mondtak az elején mindent hogy megmarad a szexuális vágy, de max az első hónapban még állt neki.utána ha meztelen hajolgattam előtte, még akkor se állt fel.Már kiverni sem akarta magának.Pár hónapja váltunk el.
42N
4! Normálisoknak, akiknek nem a szexen jár az esze bőven elégnek kéne lenni. Eleve nem értettem soha, hogy sok nőnek az a "virsli" miért a szexuális élete közepe, lehet velem baj a pasiként, hogy nem értem a "rúdmágiátokat", de mikor a nők 80%-ának alapból csak csikló orgazmusa van ,tehát rohadtul mindegy hogy bedugjuk-e neki vagy sem, akkor mit problémáztok ezen? Vagy akkor vegyél magadnak egy dildót. Egy párkapcsolat most komolyan egy 10-18 centis (mindenki döntse el melyik méret a szimpatikus) kis merev kolbászkán múlik?
Most biztos én vagyok a hülye szerinted, de akkor is együtt lennék egy nővel, akit szeretek, ha soha nem dughatnám be neki, mert ameddig kiveri meg leszop pont nem zavar. Lehet el kéne gondolkodnotok, hogy a párkapcsolatoknak nem a farkak az alapjai...
9! pontosan! Ezért nem értem pár "virsliimádó" miért ír ilyen baromságokat, hogy nem elég a kéz meg a száj!
Mondjuk buta embereknek tényleg csak annyi a szex, hogy "józsi bedugja a brét"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!