Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy esne szilveszterkor?
A barátnőimmel leszünk lányos házibuliban,ahova a barátommnem akar jönni.
Kiderült,hogy a legjobb lány barátjával az egyetemről mennek ketten iszogatni a városba szilveszterkor.....
A csaj elvileg novemberben szakított a pasijával,szóval ráadásul szingli.
Nektek ez higy esne? Én ki vagyok akadva,ő meg nem érti mi a bajom..
24L
Mi a problémád? Nyilván nem akar cuki kibeszélős/lelkizős pizsi partiban részt venni!
Miért vagy kiakadva? Azért mert nő és szingli nem fognak összejönni, ha meg igen azt a hisztid még elő is segíti.
#5 Max. akkor szakító ok lehet, de az ő dolga kivel akar lenni és mikor. Lehettek volna ők is kettesben, láthatóan a srác nem akart bulizni, ezzel szemben a kérdező a csajos partit választotta. Kétlem hogy nagyon beszéltek volna arról, hogy mihez lenne kedvük együtt.
Másrészről 2 és fél éve barátok, már rég megcsalta volna ha akarta. Nem kell ahhoz látványosan együtt szilveszterezni, hogy a lehető leggyanúsabb legyen a viszony...
Harmadrészt a kérdezőn egyértelmű, hogy nem bízik a pasijában, meg is kérdőjeleződik az egész kapcsolat.
Végül pedig előbb tudom azt elképzelni, hogy a srác esetleg elhidegült a kérdezőtől és ez is egy jel arra, hogy hamarosan vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!