Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy férfit sokkal könnyebb boldoggá tenni egy kapcsolatban mint egy nőt?

Figyelt kérdés

Egy nőnek ezer dolog kell, ezer féle "érzelmet" kell átélnie, hogy el lehessen mondani, hogy elégedett és nem unalmas az élete és nincs "elhanyagolva". Egy férfinak meg mire van szüksége? Kajára és szexre. Ennyi. Néha egy kis sör meg meccs, de ez aztán tényleg nem valami teljesíthetetlen dolog. Amit persze nem is a nőnek kell "megadnia".

Miért van az, hogy a nőknek nehéz leget tenni az elvárásainak az életben, míg a férfiaknak ilyen könnyű?

2021. dec. 29. 11:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
Annyival könnyebb lenne mindenkinek, ha magatokról beszélnétek. Vágom, szar leírni, hogy "nekem csak kaja meg szex kell", ezért ki kell terjeszteni minden férfira.
2021. dec. 29. 12:31
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
Tiszta baromság, amit írtál, már ne is haragudj.
2021. dec. 29. 12:31
 13/28 anonim ***** válasza:
78%

10,nagy igazsagok :D ezekre mar en is rajottem!

Ez valoban igaz,es igy ertve tenyleg egyszerubb lelku mint egy no. De ez nem jelenti azt,hogy kaja es szex,csak konnyebb megerteni es hamarabb eled fog allni .

2021. dec. 29. 12:32
 14/28 anonim ***** válasza:
55%

10

Pont olyan, mintha most szöktél volna kb. 1990-ből. :) Grat, azért kell tehetség, hogy ilyen rövid szövegbe belesűríts ennyi ósdi közhelyet. Kár, hogy a valósághoz nem sok köze van.

2021. dec. 29. 12:34
 15/28 anonim ***** válasza:
38%

A férfi problémamegoldó, így megoldja magának a dolgokat, így csak pár társas, szociális dolog marad amit nem tud magának. Mivel belemerül a problémákba, a realitást látja, ahhoz kapcsolódik.

Nők viszont nem jók a problémamegoldásban, mástól várják a segítséget, kell nekik a férfiak figyelme, és támogatása.

Emellett pedig nagyon könnyen befolyásolhatóak, ezért is őket célozza a marketing, ami hihetetlen sok káros dolgot, és hülyeséget hitet el velük, emellett egymást is erősen befolyásolják, így nem igazán állnak a realitás talaján.

Nagyon kevés van aki tudatosan ki tud ebből jönni, és azok sem a legnagyobb hangúak.

2021. dec. 29. 12:39
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

"A gyereket azt krvára mindig a nő akarja."

Barátnőm a kapcsolat elején megmondta, hogy nem szeretne gyereket. Én szerettem volna valamilyen szinten, de beszélgettem egy barátommal aki szintén nem szeretne, és arra jutottam magamban, hogy megvagyok én gyerek nélkül is. Szóval nem "krvára mindig a nő akarja"

2021. dec. 29. 12:48
 17/28 anonim ***** válasza:
16%

A gyereket férfiak is akarják, sőt!

Amit szinte kizárólag a nők akarnak, az a házásság, hiszen többnyire csak nekik előnyös.

Szépen összeszedte az érveket: [link]

2021. dec. 29. 12:54
 18/28 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez a gyerek dolog se igaz, nagyon sok pasi akar gyereket.

A másik, hogy ahogy írták Neked lehet elég ennyi ahhoz, hogy boldog ember légy. De elég sok olyan férfi van, akinek ennél nagyobb az érzelmi intelligenciája és au igényei.

Legtöbbször meg a pasik nyafognak, hogy nincs senkijük. Én is pl nőként is tökéletesen elvoltam egyedül és mindent megteremtettem magamnak, sose vártam megoldást egy faszitol sem.

Ez a nagy általánosítás kezd nagyon idegesítő lenni!

N29

2021. dec. 29. 13:12
 19/28 anonim ***** válasza:
79%

Nevetséges és felháborító egyben, amit ez a szerencsétlen állít.

Tudod, hogy mi nektek a bajotok? Az, hogy nem akartok felnőni.

A 21. századi fiatal férfinak a párkapcsolat csak annyit jelent, hogy anyát cserél. Nem akartok felnőni, sem felelősséget vállalni, ezért nem tudjátok, hogy egy nő, aki ezt vállalja, mennyit dolgozik. Csak annyit láttok, amennyit egy gyerek az anyjából.

Szóval legyen egy fiatal, csinos nő, akinek akkor is tetszel, ha ronda vagy, mint a bűn ( mint anyának), mosolyogva ellát ( mint anya, aki nem mutatja a gyerekének, ha baj van), és egyedül old meg mindent ( egy gyerektől nem várhatjuk el, ugye?), meg persze folyamatos elismerés minden apró hülyeségért, és úgy csinálunk, mintha lenne orgazmusunk, hogy nehogy már szegény férfi rosszul érezte magát, mert még szexelni sem tud. A lényeg, hogy ti élvezzétek.

A nők legnagyobb hibája ebben, hogy anyaként a fiú gyerekkel úgy bánnak, mint a kiskirályokkal, a lányokba meg születésüktől beleverik, hogy felnőttként ilyen anya legyen. Már az óvodában látom, a 4 éves fiúk nagyobb része a cipőjét nem tudja egyedül levenni, mert anya nem engedi.

2021. dec. 29. 13:33
 20/28 anonim ***** válasza:
14%

#19 megértem a frusztrációdat, hiszen te "áldozat" vagy, na meg magadra vetted azt amit mond, nem véletlenül. Számítottam rá, hogy neked tuti betalál, de gyorsabban ugrottál rá mint hittem.

Igen, sajnos a modern nő a párkapcsolatra egy olyan szövetségként tekint, ahol azt kapja amit ő szeretne az erőforrástól, a férfitól.

Sajnos kevés a kivétel.

2021. dec. 29. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!