Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít a korkülönbség?

Figyelt kérdés

2021. dec. 28. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy sajnos nagyon. Világ életemben az idősebb nőkhöz vonzódtam. Most már 30-as vagyok, teljesen önálló egzisztenciával, élettel, de még mindig azt látom az 5-10 évvel idősebb nőknél, hogy gáznak tartják, hogy fiatalabb férfivel legyenek.
2021. dec. 28. 21:04
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Ma már nem gond.
2021. dec. 28. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem, sajnos a mai világban,nem nagyon számít!
2021. dec. 28. 21:48
 4/9 anonim válasza:
71%
Nem számít. Környezetemben a nők idősebbek a párjaiknál. Én is 42, párom 35, és 12 éve vagyunk együtt.
2021. dec. 28. 22:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát így nulla konkrétummal mit lehet erre írni? Egy 16 és egy 17 éves között nincs nagy különbség fejben, nem nagyon lesz itt a kor kizáró ok. Egy 16 meg egy 35 éves között már annál inkább.
2021. dec. 28. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Én 37 éves férfi vagyok de fejbe még csak 19 éves.
2021. dec. 29. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mennyi korkülönbségre gondolsz...

20-30 év korkülönbség már sok.

10-15 év korkülönbség belefér. Ez pedig attól is függ hogy az adott felek hány évesek. Egy 16 évesnek azért ne legyen 31 éves pasija. De ez csak az én véleményem.

Én 26 vagyok a párom pedig 40.

Szerintem nem a kortól függ hogy egy adott párkapcsolat jól fog-e működni.

2021. dec. 29. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
68%

Attól függ. Egy-két év nem, de olyan húsz év alatt azért számít a nagyobb. Pl 15-17 éves miért ne? De egy 16-23 éves azért szerintem nincs teljesen rendben.

De egy bizonyos kor fölött - amikor mind a ketten a bizonyos kor fölött vagytok! - akkor már egyáltalán nem számít. 25-36 éves, 23-60, benne van.

2021. dec. 29. 12:37
 9/9 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként régen is voltak ilyen "nagyobb korkülönbségek" csak abból azért nem csinált senki problémát mert nem volt inernet ahova kiírják csak élték szépen az életüket úgy ahogy kell. Most is így kéne.

Csak egy példa: Szinetár Miklós és Hámori Ildikó és mégis milyen szépen megvannak még most is.

Az ismerőseim között is van egy csomó ilyen sőt olyan is van ahol a nő az idősebb 14-16 évvel. 🤷‍♀️

2021. dec. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!