Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól függ hogy mennyi korkülönbségre gondolsz...
20-30 év korkülönbség már sok.
10-15 év korkülönbség belefér. Ez pedig attól is függ hogy az adott felek hány évesek. Egy 16 évesnek azért ne legyen 31 éves pasija. De ez csak az én véleményem.
Én 26 vagyok a párom pedig 40.
Szerintem nem a kortól függ hogy egy adott párkapcsolat jól fog-e működni.
Attól függ. Egy-két év nem, de olyan húsz év alatt azért számít a nagyobb. Pl 15-17 éves miért ne? De egy 16-23 éves azért szerintem nincs teljesen rendben.
De egy bizonyos kor fölött - amikor mind a ketten a bizonyos kor fölött vagytok! - akkor már egyáltalán nem számít. 25-36 éves, 23-60, benne van.
Egyébként régen is voltak ilyen "nagyobb korkülönbségek" csak abból azért nem csinált senki problémát mert nem volt inernet ahova kiírják csak élték szépen az életüket úgy ahogy kell. Most is így kéne.
Csak egy példa: Szinetár Miklós és Hámori Ildikó és mégis milyen szépen megvannak még most is.
Az ismerőseim között is van egy csomó ilyen sőt olyan is van ahol a nő az idősebb 14-16 évvel. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!