Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz jel ha nem kérdez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz jel ha nem kérdez vissza a történésekre, igaz? N

Figyelt kérdés

Egy edzésen vagyunk elkérte számom (viberre) tértünk át.

Enyhén flörtöl de a szexet nem hozza fel. 5 hete beszélgetünk, meséljük az éppeni történéseket, de nem kérdez sose vissza, hogy most akkor mi lett végül. Most karácsonykor meséltem neki, hogy az egyik ajándékkal vajon mi lesz, nagy stresszben voltam miatta, aztán jól esett volna ha megkérdezi, hogy alakult. De semmi, máskor is észrevettem ezt. Valszeg nem komolyak a szándékai ezek alapján?

2021. dec. 28. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mi a kérdésed?
2021. dec. 28. 21:12
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nőként se jutna eszembe visszakerdezni. Lőtéri kutyát nem érdekli hogy egy kvázi idegennek hogy sikerült az ajándékozás.

És eszembe se jutna ilyenekbol kovetkeztetest levonni, te jó ég.

2021. dec. 28. 21:14
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Alig ismer, mire számítottál? Ha meg ragadna rád mint a bélyeg, az lenne a bajod. Ha szeretnéd akkor meséld el neki mi történt, miért lásson bele bárki a fejedbe hogy te mennyire szeretnéd ha megkérdezné? Úgyis el akarod mesélni, akkor ne várj a másikra hogy kérdezi vagy se.
2021. dec. 28. 21:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, hogy egy picit hasonlitok a valakidre. Ha van egy kevés kitöltetlen idö valakivel, én is szivesen hallgatom egy kedves hang csacsogását akkor is ha semmit sem akarok töle. Olyan jo léleksimogato dolog. De ha megkérdezné, hogy elötte öt perccel mit is mondott, akkor nagy bajban lennék, mert nem az a fontos amit mondott, hanem a társasága. Szerintem valahogy igy lehet a valakid is.
2021. dec. 28. 22:23
 15/21 A kérdező kommentje:

13. De nem szeretném én tukmálni bele, hisz azt nem tudom, hogy ő szívesen hallgatná-e...

Egyszer megkérdeztem és persze az volt a válasza, hogy igen, meséljem, dehát mit mondhatott volna...

2021. dec. 29. 09:44
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem kezeltetned kellene a súlyos önértékelési zavarodat.
2021. dec. 29. 10:05
 17/21 A kérdező kommentje:
Nincs baj az önértékelésemmel te idióta.
2021. dec. 29. 10:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Anyád az idióta te hülye pcsa.

Ki a fene vagy te hogy ilyen stílust megengedsz magadnak?

Ha ekkora dilemmát jelent hogy leirj neki valamit ami veled történt mert jaj ki tudja hogy érdekli e akkor, de súlyos önértékelési problémád van.

2021. dec. 29. 10:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem én kezdtem te beszívott kukás. Na húzzál el innen!
2021. dec. 29. 10:56
 20/21 anonim ***** válasza:
Bekakálok.
2021. dec. 29. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!