Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz jel ha nem kérdez vissza a történésekre, igaz? N
Egy edzésen vagyunk elkérte számom (viberre) tértünk át.
Enyhén flörtöl de a szexet nem hozza fel. 5 hete beszélgetünk, meséljük az éppeni történéseket, de nem kérdez sose vissza, hogy most akkor mi lett végül. Most karácsonykor meséltem neki, hogy az egyik ajándékkal vajon mi lesz, nagy stresszben voltam miatta, aztán jól esett volna ha megkérdezi, hogy alakult. De semmi, máskor is észrevettem ezt. Valszeg nem komolyak a szándékai ezek alapján?
Nekem nőként se jutna eszembe visszakerdezni. Lőtéri kutyát nem érdekli hogy egy kvázi idegennek hogy sikerült az ajándékozás.
És eszembe se jutna ilyenekbol kovetkeztetest levonni, te jó ég.
13. De nem szeretném én tukmálni bele, hisz azt nem tudom, hogy ő szívesen hallgatná-e...
Egyszer megkérdeztem és persze az volt a válasza, hogy igen, meséljem, dehát mit mondhatott volna...
Anyád az idióta te hülye pcsa.
Ki a fene vagy te hogy ilyen stílust megengedsz magadnak?
Ha ekkora dilemmát jelent hogy leirj neki valamit ami veled történt mert jaj ki tudja hogy érdekli e akkor, de súlyos önértékelési problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!