Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban hogy működnek a dolgok?
7 év után szakítottunk a kisfiam apukajaval ,6 hónapja.
Nem szeretnék most új kapcsolatot de a szex már nagyon hiányzott ,így kb 5 hete lett "valakim", megbeszéltük hogy egyikünk sem akar kapcsolatot. Ő 32 én 27 vagyok. Ne nézzetek hülyének de sosem voltam ilyenben ,összesen életemben 3 kapcsolatom volt abból kettő hosszabb.
Tehát eleinte nem beszéltünk minden nap ,és csak arról mikor megyek át , nem nézett igazán a szemembe szex közben , utána nem bújtunk össze,nem is beszélgettünk sokat személyesen sem.
Viszont mostanában rám ír néha napközben (nem folyamatosan irkalunk) , küld egy képet munka után hogy kávézni van ,(közös a kedvenc helyünk ) ha én is ott vagyok akkor a barátaim szerint le se veszi rólam a szemèt ,ha épp másféle fordulok , mindig fizeti a kávém.
Egyszer mondtam neki, hogy milyen péksüteményt szeretek ,ma kaptam tőle egyet reggelire , teával kávéval. Máskor csak elkoszontunk és eljöttem,nem ettem ittam ott reggel semmit. Bele néz a szemembe szex közben , néha össze kulcsolja a kezem az övèvel. Többet hív át magához , egész éjszaka oda bùjik hozzám. Nemrég egy helyen voltunk buliba ,akkor hívott hogy vele menjek , ha valaki le ül mellém megkèrdezi ki volt az a férfi stb...
Eddig nem tűnt annyira fel, hogy ez ne lenne jó ,egy barátnőm bogarat tett a fülembe hogy ez már nem csak szexkapcsolat, vagyis részéről lehetnek érezèsek is már.
8as
Nem szeretnék többet , nem szeretnèk megint csalódni , idő kell még
És ha lesz is bárki az életemben ,nem mutatnám be egyhamar a kisfiamnak sem.
Nem huzavonázunk, megegyeztünk hogy csak szex ,most se huzavonázik (tipikus mag,ár rosszindulat)
Hanem megváltozott ,másképp viszonyul hozzám és nem tudom hogy szimplán kedves vagy ez már kicsit több,mint szex és jobban megkedvelt mint kéne , vagy én látok bele többet mert bebeszèlte nekem valaki
Légy óvatos.
Az ilyennek ha érzései is vannak/lesznek es akár fel is ajánl normális kapcsolatot is, (általában birtoklási vágy miatt), a szándék eleve nem tiszta, eleve nem allt szándékában komolyba belemenni, az kesobb is barmikor meggindolhatja magát, mert nem eltökélt, nem tiszta az egész.
Valojában 1 év normál kaocsolat után lehetne megítélni, ha már csaladnak is bemutatott stb es még akkor se 100 hogy nem e esetleg pótanyának van főzni tartana.
Nagyon nem tiszta az egész, ugy ahogy van.
Jarj nyitott szemmel szerintem egyértelműbb pasikra. Akiknek nagyon hamar letisztul az hogy te kellesz.
De hát nekem se kell senki, ő sem.😅 Pont ezért reméltem hogy inkább azt a megerősítèst kapom itt hogy ez még semmi , mert pont elég a csak szex ,nem szeretnék többet ettől. De néha úgy érzem ő igen ,mert 7 ből 6 nap rám ír találkozásokon kívül is , nagyon sokat dolgozik, néha csak öt órát alszik ,hulla fáradt de még akkor is találkozni akar...
De még mindig elég vegyes tanácsokat kapok itt.:/
Valaki szerint a bujas, és hogy szex közben fogja a kezem ,szemembe néz és fizeti a kávém ,vagy hogy figyel ha egy helyen vagyunk már érzelem. De messengeren meg hiába ír mégis kicsit rideg
Én úgy érzem ez inkább csak figyelmesség ,hogy ne érezzem úgy hogy kihasznál és tárgy vagyok , hanem próbál kedves lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!