Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti általában észreveszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti általában észreveszitek, ha egy srác azért bunkó veletek mert fel akar szedni titeket?

Figyelt kérdés
Volt olyan hogy mégsem akart felszedni aki bunkó volt veletek,vagy nem tudtátok felszedni?
2021. dec. 27. 06:50
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Ez nekem ellentmondásos
2021. dec. 27. 06:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden vágyam osszejonni egy olyan pasival, aki előtte bunkó volt.🙄😁

Nem is értem ezt a kérdést.

Ha valaki fel akar szedni kedvesnek kéne lennie nem?

Nem az oviba vagyunk már hogy a hajam huzgalja, beszologasson, és bunkó legyen velem.

2021. dec. 27. 06:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vannak, akik azt hiszik, hogy bármit elérnek azzal, ha megpróbálják "letörni a szarvam". Ez a "túl sokat hiszel magadról, pedig be kellene érned velem" emberek módszere. Ritka szánalmas és gusztustalan, csak mégtöbb erőt ad számomra dacolni.
2021. dec. 27. 07:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Érdekes mert általában a kedves fiúk vannak egyedul,a bunkók azok,akiknek mindig van csajuk ráadásul elég szép párjuk,sok csaj is mondja nekem ő kellett mert nem az a nyálas volt hanem inkább beszologatos,és én is semmire se mentem a kedvességgel,de ha bunkó kezdtem lenni akkor már volt eredmény,úgyhogy nincs miről beszelni,nyílt titok egyébként is hogy a csajoknak a rosszfiúk jönnek be
2021. dec. 27. 07:41
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Kímélj már meg minket magadtól, te téveszmés gyökér.

Elárulok egy nagy titkot:aki szerinted bunkó, az sok esetben csak határozott és magabiztos.

Aki valóban bunkó, azzal pedig nem állunk szóba.

#3 nagyon jól mondja. Aki csak “le akarta törni a szarvam”, hogy ne higgyek olyan sokat magamról, azt kiröhögtem, aztán kuka lett a sorsa akár 2 mondat beszélgetés után is.

Te és a hozzád hasonlóak pedig nem kedvesek vagytok, hanem tutyimutyi, szerencsétlen, lúzer nyomorékok. Azért próbáljátok eljátszani, hogy kedvesek vagytok, mert nincs bennetek se kívül, se belül semmi vonzó.

De mivel valójában nem vagytok kedvesek, ez hamar átlátszóvà válik, ezért hajít ki benneteket mindenki ideje korán teljes joggal.

Be kellene fejezni ezt az ócska téveszmés hisztit, mert csak kiröhögteted magad.

2021. dec. 27. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:
86%

4: tévedsz. Ezt az itteni csőcselék szerint jófiúk szokták csinálni leginkább. Tele van az agyuk frusztrációval és rejtett haraggal. És kijön belőlük ilyen sunyi módon.

Normális, nem érdekből kedves férfiaknak kevés gondja van a társkereséssel, legalábbis ismeretségi körben.

2021. dec. 27. 07:54
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem még oviban sincs ilyen. Aki bunkó az bunkó, nem azért mert bejössz neki.

Én az ilyenekkel szintén bunkó vagyok. Szeretem megkeseríteni a napjaikat, megalázni őket.

2021. dec. 27. 08:12
 8/10 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező!

Max a 10en éveseknek bejonnek az ilyen fajta rosszfiuk.

Én megelekszem egy normális, önálló, hűséges, és még sorolhatnam.. Pasival..

30 fölött már kinottunk szerintem ezekből.

Amúgy meg ezt a bunkó témát is lehet sokféle képen érteni.

2021. dec. 27. 08:33
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
#4 Ja és te nem bunkó "kezdtél lenni", hanem egyszerűen bunkó vagy, aki érdekből kedvesnek próbál látszani. :)
2021. dec. 27. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
87%

A bunkókat eddig mindig kukáztam, mégpedig a lehető leggyorsabban.

De nyugodtan tedd fel ezt a kérdést kicsit átfogalmazva minden héten. Egyáltalán nem unalmas!

2021. dec. 27. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!