Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A jobban kereső férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jobban kereső férfiak "ellustítják" (karrier szempontjából) a nőket?

Figyelt kérdés

Én gyakran találkozok azzal a környezetemben,hogy adott egy jól kereső férfi.Senior vagy valami vezető, vagy pozícióban van egy nemzetközi cégnél, ha lehet így mondani.A felesége meg "földi halandó".

Gazdasági ügyintéző egy iskolában, vagy ügyintéző az önkormányzatnál,netán pedagógus ,kasszás egy benzinkúton vagy egy trafikban.

Ők nem is akarnak többet, jobbat, nincsenek ambícióik.

Pedig sok köztük a fiatalabb, akikben még simán lenne annyi kraft,hogy egy egyetemet elvégezzenek.

2021. dec. 23. 19:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10

Melyik 1000-ből? Akikkel én randiztam szóló koromban, mind bőven e fölött kerestek. Soha nem ezen bukott el a dolog. Az egzisztencia mindegyiknél rendben volt.

2021. dec. 24. 09:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Szép példa, nincs a környezetedben egy Benjámin és egy Eszter? :D
2022. febr. 11. 15:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Ugyintezo vagyok, nevetseges fizetessel. Velem egyutt tobb kollegam ferje, volt ferje sokat kereso vezeto beosztasu. Ezek kozul min 6 no ugy indult hogy a ferfi,csalad miatt fel kellett adnia a diplomat pedig kozel volt. Majdnem kozgazdasz, jogaszok is vannak a csapatban. Ugyfeleink is vannak, hasonlo tortenetekkel. Biztosan vannak keves ambiciocal rendelkezo nok is, de meg tobb aki egy sikeres ferfi oldalan lecsuszik. Merthogy ki is vigyaz a gyerekre, mig apuci eljar tulorazni?
2022. máj. 25. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
13: miért gondolja mindenki, hogy a jó fizetésért túlórázni kell?
2022. máj. 26. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!