Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Fordult veletek elő már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Fordult veletek elő már ilyen? (Részletesebben lent.)

Figyelt kérdés

Együtt voltatok a párotokkal, de ő nem támogatott titeket a céljaitok elérésében és ő sem akart fejlődni és kapcsolatotok sem volt már túl jó.

Közben megjelent egy férfi az életetekben akire eleinte barátként tekintettetek de ő kifejezte hogy többet szeretne és ti is éreztétek hogy működhetne de a jelenlegi kapcsolatotok még nem akartátok feladni, mert sok év és együtt eltöltött idő már összekötött titeket. Ez a férfi viszont mindenben támogatott és segített titeket és nőként bánt veletek.

Volt olyan hogy elegetek lett szakítottatok a párotokkal nem adtatok neki több esélyt és összejöttetek az udvarlótokkal?

2021. dec. 22. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem fordult elő. De javasolt váltani.
2021. dec. 22. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Én nem értem miért kéne egy eleve sza.r kapcsolatban benne maradni csak azért mert régóta tart?

Hát ki nem sza.rja le? Pazaroljak még több évet az életemből valakire akivel nem vagyok boldog?

Nem is értem mire vársz

Vagy így akarsz megöregedni mert sajnálod?

2021. dec. 22. 15:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a 3. fél.
2021. dec. 22. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Azért az is mennyire szánalmas, hogy gyakorlatilag ahogy jön egy másik férfi, aki rá tud ígérni az aktuális párotokra, ti nők máris meginogtok.
2021. dec. 22. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Haha, nem kellett ahhoz senkinek megjelennie, volt magamhoz való eszem, hogy belátmssam, vagy radikálisan változtat az attitűdjén vagy jobb nélküle.

Elég 🛷 csak akkor kilépni egy szar kapcsolatból, ha jön végre valaki, aki kiment belőle és örökbefogad.

2021. dec. 22. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 1-es választ írtam. Nem inogtam meg. Nem saját példa - a feltett kérdésre válaszoltam. Ebben az esetben, ha már megkérdezett, én azt válaszoltam, váltani kell. Nem azért mert "ráígértek", hanem mert az alap kapcsolat alapból kuka.
2021. dec. 22. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen még nem volt. Olyan igen, hogy elhagytam valakit valakiért, de olyan, hogy egy barát miatt tegyem meg, nem. Ha annyira tetszik valaki, nem tudok vele barátkozni, mert mást szeretnék.
2021. dec. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!