Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40 éves férfi ebből mire következtetne egy fiatalabb lánynál? L
Figyelt kérdés
Ha egy lány ezeket csinálja:
Gyorsan elkapja a tekintetét amikor a pasi is ránéz, vagy épp ellenkezőkeg és több másodpercig csak néz a szemébe amikor nem is beszélnek.
2021. dec. 21. 13:20
11/14 anonim válasza:
Az, h ha a férfi normális, akkor 40 évesen a csaj szándékait, üzeneteit tudja értelmezni.
12/14 A kérdező kommentje:
Oke, de azt kerdeztem hogy a fent irtakbol mit venne le egy ferfi 🙃
2021. dec. 21. 20:25
13/14 anonim válasza:
Szerintem ez amúgy ennél összetettebb.
Én is csináltam már ilyet, mert szorongásos vagyok és mindenkitől zavarba jövök. És ezt azért írtam le, mert külsőre senki nem mondaná meg, hogy szorongok, vörös haj, erős smink, ilyen "domina" stílus.
Közben meg még a boltba is félek bemenni.
Szóval, nem azt mondom, hogy itt ez áll fent, viszont ez is lehet. :D
14/14 anonim válasza:
Jajj nem mindegy? Te csinálod ezeket és az itteni embereket kérdezed egy harmadik vadidegen gondolatairól. Ha akar valamit tőled, majd elhív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!