Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 felett miert ugy járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miert ugy járnak velem hogy mindegy mi lesz a vége, akkor is?

Figyelt kérdés

Exnek mikor mondtam szakitasnal(eljegyzést bontottunk fel), hogy ha tudom h ez lesz a vége bele se kezdek.

Helybol az volt a válasza ha ő tudta volna hogy ez lesz akkor is belement volna.

Erre a mostani baratomat ahogy kerdeztem, ha latnad a jövőt, a kimenetelt, akkor minden esetben velem lennel?

Azt mindta igen mindenkepp.

Kerdeztem az, hogy osszejottel velem ill velem vagy teljesen fuggetlen attol mi lesz a vége?"igen"

Most csak engem zavar egyedul az, hogy elveszik az éveim, meg a fiatalságom?? Es en marhára nem mennék bele több éves kapcsolatokba abban az esetben, ha tudnam elore hogy vége lesz?

Hogy lehet ennyire a mának élni?

A pasiknak teljesen minden mindegy? 30 meg 40 évesen is?

2021. dec. 19. 11:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Igen mint tapasztalatnak tanításnak talán jók ezek a dolgok.

De nekem, akár örök élményekre egyáltalán nincs szükségem ilyen áron, hogy vége lesz.

2021. dec. 19. 19:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked olyan 80-85 éves korodig kéne elhalasztani a párválasztást, akkor már jó eséllyel biztos lehetsz, hogy nem fognak lecserélni.
2021. dec. 19. 19:34
 23/24 A kérdező kommentje:
Akkor meg meghalnak.nem lecserelnek.
2021. dec. 20. 11:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Ajánlom a feltámasztás tanfolyamot.:)

Nem tudom, mennyire hiteles, mert Grabovojt letartóztatták és el is ítélték ezzel kapcsolatos csalásért (le is ülte).

Mindenesetre magyarul elérhető a tananyaga.

2021. dec. 20. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!