Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 felett miert ugy járnak velem hogy mindegy mi lesz a vége, akkor is?
Exnek mikor mondtam szakitasnal(eljegyzést bontottunk fel), hogy ha tudom h ez lesz a vége bele se kezdek.
Helybol az volt a válasza ha ő tudta volna hogy ez lesz akkor is belement volna.
Erre a mostani baratomat ahogy kerdeztem, ha latnad a jövőt, a kimenetelt, akkor minden esetben velem lennel?
Azt mindta igen mindenkepp.
Kerdeztem az, hogy osszejottel velem ill velem vagy teljesen fuggetlen attol mi lesz a vége?"igen"
Most csak engem zavar egyedul az, hogy elveszik az éveim, meg a fiatalságom?? Es en marhára nem mennék bele több éves kapcsolatokba abban az esetben, ha tudnam elore hogy vége lesz?
Hogy lehet ennyire a mának élni?
A pasiknak teljesen minden mindegy? 30 meg 40 évesen is?
Igen mint tapasztalatnak tanításnak talán jók ezek a dolgok.
De nekem, akár örök élményekre egyáltalán nincs szükségem ilyen áron, hogy vége lesz.
Ajánlom a feltámasztás tanfolyamot.:)
Nem tudom, mennyire hiteles, mert Grabovojt letartóztatták és el is ítélték ezzel kapcsolatos csalásért (le is ülte).
Mindenesetre magyarul elérhető a tananyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!