Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 felett miert ugy járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett miert ugy járnak velem hogy mindegy mi lesz a vége, akkor is?

Figyelt kérdés

Exnek mikor mondtam szakitasnal(eljegyzést bontottunk fel), hogy ha tudom h ez lesz a vége bele se kezdek.

Helybol az volt a válasza ha ő tudta volna hogy ez lesz akkor is belement volna.

Erre a mostani baratomat ahogy kerdeztem, ha latnad a jövőt, a kimenetelt, akkor minden esetben velem lennel?

Azt mindta igen mindenkepp.

Kerdeztem az, hogy osszejottel velem ill velem vagy teljesen fuggetlen attol mi lesz a vége?"igen"

Most csak engem zavar egyedul az, hogy elveszik az éveim, meg a fiatalságom?? Es en marhára nem mennék bele több éves kapcsolatokba abban az esetben, ha tudnam elore hogy vége lesz?

Hogy lehet ennyire a mának élni?

A pasiknak teljesen minden mindegy? 30 meg 40 évesen is?

2021. dec. 19. 11:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Az első válaszoló vagyok.

"Akkor kérdés nekik miért éri meg, nekem meg miért nem.

Esetleg ők többet kapnak a kapcsolattol, mint én.

Azaz akkor mások lehetnek az elvárások/igények."

Hát nekem itt az a kérdés, te mért vagy velük X évig, ha nem érzed azt minden percben, hogy megéri neked?

Velem ilyen nem fordult elő soha.

2021. dec. 19. 14:38
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem tudom a 40 es 50 es egyedulálloakkal lenne talan ertelme itt csevegnem.

Hogy ha tehetnék ismét elcsesznének e 10 éveket az exükre

2021. dec. 19. 14:45
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

12: Én annyi idős vagyok (1. és 11.).:)

Nagyon keveset voltam párkapcsolatban, sokkal kevesebbet, mint egyedülállóként. Nekem ünnep kapcsolatban lenni. Amikor nem érzem ünnepnek, akkor abbahagyom természetesen.

Egyáltalán nem érzem elcsszésnek vagy áldozatnak, éppen ellenkezőleg.

Nem vagyok egy önfeláldozó tipus.:)

10 éves kapcsolatom sosem volt, 1,5 év volt a leghosszabb.

2021. dec. 19. 14:50
 14/24 A kérdező kommentje:

Ja értem.

Akkor így kellene élnem hogy 2 év ezzel, 2 azzal, vagy 4-5 év ezzel, aztán azzal, köztes állapotok x év egyedül, vagy y év macskával, ahaaa

2021. dec. 19. 14:53
 15/24 A kérdező kommentje:

Tehát 10 évet elcseszni exekre. 30 meg 40 felett.

Es 50 évesen is "pattogni" egyikrol a masikra.

Hát..

2021. dec. 19. 14:59
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Elég rossz véleménnyel vagy a párkapcsolatokról. A sajátodról is, meg máséról is.

Talán nem is neked való dolog ez akkor.

Esetleg hagyd is a fenébe.

2021. dec. 19. 15:08
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Az élet pedig ilyen. Nincs semmire garancia. Nelem inkább az lenne kiábrándító, ha valaki x év után azt mondaná, hogy megbánta a velem töltött éveket. Nem tudom, boldogabb lennél, ha a két ferfi, akikről beszélsz, inkább azt mondanák, hogy megbánták, hogy egy percet is rád áldoztak?
2021. dec. 19. 15:45
 18/24 A kérdező kommentje:

Az azt jelentené hogy nem akarták volna hogy vége legyen.

Ez meg azt jelenti hogy tokmindegy nekik vége lesz e

2021. dec. 19. 17:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18: Dehogyis.

Hányas voltál logikából, nyelvtanból, matekból?:)

Az azt jelentené, hogy megbánták, hogy veled voltak, mert mással szivesebben töltötték volna az idejüket, találtak volna jobb elfoglaltságot.

Ez meg azt jelenti, hogy akkor se akarnak mást csinálni, ha vége lesz, de nem akarják, hogy vége legyen.

2021. dec. 19. 17:28
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

31 éves vagyok, 17 és 24 éves korom között egy párom volt, A "nagy szerelem". Aztán annak vége lett. Felnőttünk és egyre inkább azt láttam, hogy ez egy gyerek szerelem volt, nem illünk már össze, nem egyformán nőtt be a fejünk lágya, a korábbi érdeklődési körök változtak, a baráti társasága is kezdett elviselhetetlen lenni a számomra, őt zavarta, hogy ambícióim vannak, stb. Szóval elváltak útjaink. Elvettünk egymás életéből 7 évet, mégsem bántam meg, mert sok szép élményünk volt és hiszem, hogy az amiket megéltem mellette hozzásegítettek ahhoz, hogy ma az legyek, aki vagyok. Sok mindenre megtanított, így vagy úgy, de hozzájárult a személyiség fejlődésemhez. Miért kellene sajnálnom, vagy elvesztegetett időnek éreznem?

Már férjnél vagyok, 5 éve vagyunk együtt. Sosem mondtuk ki azt, hogy életünk végéig együtt leszünk, ahogy azt sem, hogy nem. De persze előbbi a cél. Nem tudni mit hoz a jövő. A lényeg, hogy egymásból a legjobbat hozzuk ki és egymásnak a lehetőségekhez képest a legtöbbet adjuk. Törekszünk arra, hogy ez sokáig működjön, ennyi...

Szerintem te ezt nagyon máshogy értelmezed, mint ahogy kéne.

2021. dec. 19. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!